ANTIMATREATA

Actiunea antimatreata este cautata de persoanele afectate de matreata care cunosc stresul psihologic și incertitudinea de a fi nevoiți să-și verifice în mod constant urmele de matreata. Dar, dacă se produce presiune prin spălarea părului din ce în ce mai des, acest lucru poate duce rapid la un cerc vicios.

Eczema seboreică cu manifestari de mancarime si roseata la nivelul scalpului pare a fi cauzată de predispoziția genetică. Aceasta afectează în special bărbații cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani și poate afecta nu numai scalpul, dar și alte regiuni ale corpului la nivelul carora există numeroase glande sebacee.

Tratamentul eczemelor seboreice poate necesita terapie variată. Recomandăm THYMUSKIN Regenerator pentru Scalp ca tratament de susținere. Calmează un scalp inflamat cu ingrediente pe bază de plante, ameliorează mâncărimea și roșeața și reglează producția de celule moarte ale pielii.

Datorită acestor proprietăți, THYMUSKIN Regenerator pentru Scalp poate fi folosit în formele mixte de matreata, cum ar fi depozitele grase și celulele moarte uscate, dar si în alte cazuri în care scalpul are nevoie de o atenție specială datorită iritării. Datorită substanței active cu eficienta dovedita GKL-02, care imită extractul timic natural, acesta combate simultan căderea părului ereditara (alopecia androgenetica sau ereditara).