Descoperă Astaxantina: Un Antioxidant Puternic și Efectele sale Benefice

Faceti cunoștință cu unul dintre cei mai puternici antioxidanți ai naturii și cu numeroasele motive pentru care astaxantina ar fi un plus fabulos la orice regim de supliment.

Astaxantina este carotenoidul natural, inrudit cu beta-carotenul si vitamina A, responsabil pentru pigmentarea roz-roșu a somonului sălbatic și a crustaceelor, cum ar fi creveții și homarii, este un antioxidant puternic și eficient care se mândrește cu o capacitate de a combate stresul oxidativ de 6000 de ori mai mare decât cea a vitaminei C, coenzima Q10 de 800 de ori. 550x vitamina E și 75x acid alfa lipoic.

Cel mai frecvent asociată cu prevenirea bolilor legate de vârstă, structura chimică unică a astaxantinei care se întinde pe membrana celulară dă naștere la o gamă interesantă și diversă de beneficii pentru sănătate. Noi cercetări apar zilnic care sugerează că astaxantina este un instrument extrem de eficient în combaterea bolilor legate de vârstă și a bolilor cardiovasculare, precum și în stimularea sistemului imunitar, a funcției hepatice și a creierului.

Astaxantina: Un Antioxidant Suprem

Antioxidanții joacă un rol crucial în apărarea organismului împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi, care sunt implicați în procesele de îmbătrânire și în dezvoltarea diferitelor boli cronice. Astaxantina se distinge în lumea antioxidantilor printr-o capacitate remarcabilă de a neutraliza radicalii liberi. Aceasta poate traversa bariera hemato-encefalică și hemato-retiniană, oferind protecție nu doar pentru piele, ci și pentru ochi și creier.

Beneficii Diverse și Multifuncționale

  • Sănătatea Ochilor: Astaxantina ajută la reducerea oboselii oculare, îmbunătățește vederea și oferă suport în prevenirea degenerării maculare asociate cu vârsta.
  • Sănătatea Pielii: Protejând pielea împotriva radiațiilor UV și încetinind procesele de îmbătrânire, astaxantina contribuie la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii.
  • Performanță Fizică: Prin diminuarea stresului oxidativ și inflamațiilor, astaxantina poate amplifica rezistența și recuperarea musculară în activități fizice.
  • Sănătatea Inimii: Studiile sugerează că astaxantina poate să susțină sănătatea cardiovasculară prin îmbunătățirea profilului lipidic și prin reducerea stresului oxidativ la nivelul vaselor de sânge.

Sursa Puterii Naturale

Astaxantina este adesea extrasă din microalgele Haematococcus pluvialis, fiind astfel o sursă sustenabilă și naturală de putere antioxidantă. Suplimentele pe bază de astaxantina sunt disponibile în diverse forme, inclusiv capsule, uleiuri și pulberi, asigurându-se astfel că beneficiile acestui antioxidant puternic pot fi accesate de toți.

Cu un impact profund asupra sănătății și vitalității, astaxantina se afirmă ca un antioxidant de nelipsit într-un regim alimentar echilibrat și în ritualurile de îngrijire. Indiferent dacă scopul tău este de a proteja pielea, de a îmbunătăți vederea sau de a susține performanța fizică, astaxantina se dovedește a fi un aliat de nădejde în călătoria ta spre un stil de viață sănătos și activ.

Afla mai multe despre beneficiile si rolul astaxantinei.

Dr. Heilbronner - Organic Astaxanthin 8mg–high dosed, 30capsule ASTAXANTINA
DR.HEILBRONNER Organic Astaxanthin 8mg–high dosed cu 8mg astaxantina, considerat cel mai puternic antioxidant natural. Astaxantina pura pe bază de plante și învelișul capsulei provin din...
140,00 RON
Dr. Heilbronner - Organic Astaxanthin 8mg–high dosed, 90capsule ASTAXANTINA
DR.HEILBRONNER Organic Astaxanthin 8mg–high dosed, produs 100% natural, vegan, organic, cu 8mg astaxantina pentru o performanta mai buna. Astaxantina pura pe bază de plante și învelișul...
310,00 RON
Dr. Heilbronner - Organic Astaxanthin 4mg–complex, 90capsule ASTAXANTINA
DR.HEILBRONNER Organic Astaxanthin 4mg – complex conține cel mai înalt nivel de astaxantină pură, precum și alți carotenoizi valoroși. Astaxantina pura pe bază de plante și învelișul capsulei...
275,00 RON
Dr. Heilbronner - Organic Astaxanthin 4mg – complex, 30capsule ASTAXANTINA
Organic Astaxanthin 4mg – complex de la DR.HEILBRONNER este primul produs cu ingredientul activ astaxantina certificat organic conform ghidurilor UE. Astaxantina pura pe bază de plante și...
112,00 RON