Pielea ta are nevoie de ingrijire, mai ales cand te confrunti cu o multime de modificari la nivelul pielii: piele uscata, eczeme si, in unele cazuri, chiar cu cicatrici mari si vizibile.

Sistemul BEAUTÉ PACIFIQUE, special dezvoltat pentru ingrijirea pielii de catre specialistii danezi, te poate ajuta sa ai grija de pielea ta chiar si in cele mai dificile momente. 

De la inceputul anului 1997, gama daneză de îngrijire a pielii, Beauté Pacifique, a devenit o marca recunoscuta pe plan internațional. Eficienta si documentarea stiintifica sunt cele doua principii indispensabile in intreaga idee din spatele produselor de ingrijire a pielii din Beauté Pacifique. Cand prima crema cu vitamina A, Crème Métamorphique din Beauté Pacifique a devenit disponibila pe piata in 1997, a fost singurul produs de ingrijire a pielii din lume, capabil să documenteze capacitatea de a intineri pielea in mod semnificativ. Produsele de ingrijire a pielii sunt realizate pentru a indeplini cerintele medicale necesare si beneficiile revendicate pot fi demonstrate in mod obiectiv.
Produsele ofera rezultate remarcabile impotriva imbatranirii si imbunatatesc calitatea, textura si aspectul vizual al pielii prin repararea, reconstruirea si mentinerea structurilor de fibre de colagen, protejand astfel pielea si mentinand-o in stare optima.

Dezvoltate de omul de stiintă danez, Flemming K. Christensen, aceasta gama combina cele mai bune dintre stiintele farmacologice existente si cele emergente, cu o tehnologie incredibilă de scanare medicală, rezultand produse superioare cu beneficii garantate. Dermascanul unic al Beaute-Pacifique permite consultantilor sa analizeze straturile pielii, sa dezvolte produse pentru tratarea corecta a alterarilor pielii si sa testeze in permanenta si sa monitorizeze efectul produsele BEAUTÉ PACIFIQUE.