Caderea masiva a parului

Caderea masiva a parului are un impact psihologic major, cu atat mai mult cu cat si scalpul poate deveni deteriorat si lipsit de vitalitate. Pierderea in exces a firelor de par poate aparea dupa un stres major, operatii chirurgicale, boli cronice, tratamente medicamentoase, disfunctii ale organismului.

Un caz extrem, de exemplu, il reprezinta caderea parului dupa tratament medicamentos pentru glanda tiroida sau chimioterapia blanda. Fara un tratament pentru stoparea caderii parului, in marea majoritate a cazurilor, parul va reincepe sa creasca in aproximativ 4 pana la 6 saptamani după finalizarea chimioterapiei. Inca extrem de fragil, va trebui sa tratezi parul si scalpul cu multa grija. Incepe prin utilizarea unui sampon adaptat special pentru a elimina orice toxine de pe suprafata scalpului inainte de a utiliza uleiuri, sampoane si lotiuni pentru a stimula si fortifica regenerarea. 

THYMUSKIN FORTE  este linia dedicata pentru combaterea caderii masive.

Are si o actiune intensa de activare a regenerarii parului si de sustinere a cresterii atata timp cat foliculii pilosi nu sunt complet atrofiati. Este linia cea mai concentrata in complexul de peptide timice GKL-02, +100%, tocmai pentru a raspunde nevoilor crescute in situatii extreme.

Sistemul dermatologic Thymuskin contine Sampon si Ser. Samponul are rol de curatare a scalpului si de pregatirea acestuia pentru aplicarea si pentru o mai buna penetrare a serului Thymuskin. Serul are o foarte buna penetrare la nivelul scalpului, este de tip "leave-in", nu se clateste, si astfel asigura concentratia necesara de complex peptidic pentru actiunea eficienta la nivelul radacinii parului.

Recomandam sa utilizați șamponul Thymuskin cel puțin (!) de 2 ori pe săptămână și serul Thymuskin zilnic.   

Studiile clinice desfasurate au demonstrat eficacitatea si tolerabilitatea in cazurile de caderea masiva a parului.

THYMUSKIN FORTE Sampon, 100ml, Tratament par, Cadere masiva
THYMUSKIN FORTE Sampon, 200ml, Tratament par, Cadere masiva
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 200ml, Tratament par, Cadere masiva si regenerare 20%
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare 12%
THYMUSKIN FORTE Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare
THYMUSKIN FORTE Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare