Caderea moderata a parului

Caderea moderata a parului inseamna caderea constanta a unui număr mai mare de fire de păr, fie generalizat, fie pe o anumită suprafață a scalpului, care poate sau nu să conducă la chelire. Tine minte ca este normala pierderea a pana la 100 de fire de par zilnic.

Alopecia, respectiv fenomenul de pierdere a părului de pe orice parte a corpului, afectează atât femei, cât și bărbați, iar cercetările afirmă că cel puțin o persoană din două suferă de ea cel puțin o dată în viață. Alopecia este procesul general de pierdere susținută a părului, fie că este vorba despre un fenomen trecător, fie despre chelirea permanentă (foliculii de păr sunt distruși și părul nu mai crește).

Alopecia areata este în general localizată numai la nivelul anumitor regiuni și poate apărea încă din copilărie, fiind moștenită pe cale genetică. Afecțiunea poate cauza dispariția temporară sau permanentă a părului și este legată în anumite cazuri de existența unei boli autoimune.

Telogen effluvium / alopecia difuza este tipul de alopecie care se manifesta prin caderea parului de la nivelul intregului scalp, fara o localizare anume. Poate aparea din cauza modificărilor hormonale din timpul sarcinii, dar si ca urmare a unor factori externi, tratamentul medicamentos, dietele, stresul sau intervențiile chirurgicale fiind unele dintre cauzele din ce în ce mai frecvente.
În mod natural, căderea difuză a părului dispare adesea odată ce cauza este eliminată - dar cauza este adesea necunoscută și, prin urmare, căderea părului persistă mulți ani.

Tocmai pentru ca intervine factorul psihologic, este indicat sa actionezi inainte ca radacinile firului de par sa fie distruse complet. Scopul este de a susține faza de creștere a părului (faza anagenă) și de a întârzia cât mai mult posibil faza de cădere (faza telogenă).

Thymuskin este tratamentul ideal pentru toate tipurile si nivelurile de cadere a parului de cauze fiziologice, inclusiv alopecia difuza si alopecia areata.

Sistemul dermatologic THYMUSKIN, Sampon si Ser tratament pentru par, activeaza regenerarea parului si sustine cresterea noilor fire de par prin activarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani, rezultatul fiind un par natural, mai des, sanatos si frumos.

Sistemul Thymuskin presupune utilizarea combinata a samponului si serului Thymuskin. Recomandam sa utilizați șamponul Thymuskin cel puțin (!) de 2 ori pe săptămână și serul Thymuskin zilnic.   

Studiile clinice desfasurate au relevat o rata de succes a THYMUSKIN în cazul alopeciei androgenice, telogen effluvium, alopecia areata și alopecia difuză de peste 90%, fără efecte secundare resimțite și pe termen lung. 


Citeste si

Thymuskin - Eficacitate si tolerabilitate


THYMUSKIN CLASSIC Sampon, 100ml, Tratament cadere par, Ingrijire generala
THYMUSKIN CLASSIC Sampon, 200ml, Tratament Cadere par, Ingrijire generala
THYMUSKIN CLASSIC Ser, 100ml, Tratament Caderea Parului si Regenerare
THYMUSKIN CLASSIC Ser, 200ml, Tratament Caderea Parului si Regenerare
THYMUSKIN CLASSIC Sampon si Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere si Regenerare 9%
THYMUSKIN MED Sampon, 100ml, Tratament par, Cadere moderata
THYMUSKIN MED Sampon, 200ml, Tratament par, Cadere moderata
THYMUSKIN MED Ser, 100ml, Tratament Cadere moderata si Regenerare Par
THYMUSKIN MED Ser, 200ml, Tratament Cadere moderata si Regenerare Par
THYMUSKIN CLASSIC Sampon si Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere si Regenerare 10%
THYMUSKIN MED Sampon si Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere moderata si Regenerare 13%