Laboratorios Catalysis S.L, sunt o companie privată și independentă care își îndreaptă eforturile în direcția cercetarii stiintifice și în cea a dezvoltării de produse revoluționare în zona dieteticii și cea a dermatocosmeticii.

Produsele lor sunt apreciate de către medicii avangardiști din mai mult de 70 de țări! Aceste produse sunt fără efecte secundare negative și au la baza construcției lor ultimele descoperiri asupra efectelor benefice pe care le aduc antioxidantii asupra producerii excesive de radicali liberi în organism.

Fabricate în laboratoare echipate cu tehnologiile cele mai avansate, produsele Catalysis sunt supuse tuturor rigurozităților cerute de normativele europene din domeniu. Din Departamentul de Cercetare al Catalysis (condus de Prof. Eduardo Sanz Navares – Biologie Moleculară - care provine din colectivul profesorului Alfred Gilman, distins cu Premiul Nobel pentru Medicina în 1994) face parte și principalul specialist român în Nutriție Ortomoleculară, Dr. Albu Horațiu – Președinte al Societății Române de Medicină Ortomoleculară. Dealtfel, Dr. Albu este și proprietarul reprezentanței din România a Laboratorios Catalysis s.l, - Madrid.

Nu exista nicio inregistrare disponibila.