Colectia Primavara/Vara

Turbanul este o optiune excelenta pentru garderoba de primavara/vara. O mare parte din identitatea noastra sta in parul nostru, uneori mai mult decat ne dam seama si realizam acest lucru atunci cand il pierdem. Dar, din fericire, exista multe optiuni frumoase si elegante pentru acoperirea capului, care te vor face sa te regasesti după alopecie sau dupa chimioterapie. 

Turbanele subtiri pentru femei de la Christine Headwear pentru sezonul primavara/vara arată fantastic în lumina soarelui si sunt adaptate pentru a oferi volum si plinatate unui cap lipsit de par sau cu par subtire si rar. Astfel creeaza o tinuta sigura si confortabila si o silueta gratioasa. 
Turbanele pentru femei au marime europeana universala, 54-58cm, reglabile. 


Poti alege un turban elegant de bumbac sau vascoza din bambus sau cu tehnologia 37.5 sau chiar cu protectie solara +50 UPF. Imprimat sau uni, pastelat, in nuante vibrante sau calde, fiecare turban Christine Headwear iti ofera confortul, siguranta si eleganta necesara!
Cauta turbanul subtire care ti se potriveste, tine cont de calitatea extraordinara a materialelor si constructiei turbanelor pentru femei si traieste vara cu zambet!

Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Parrot Passion, Poliester/Bumbac/Vascoza, Primavara/Vara
Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Rose Feathers, Poliester/Bumbac/Vascoza, Primavara/Vara