Colectia Toamna/Iarna

Turbanele Christine Headwear din colectia toamna/iarna vin cu o frumoasa varietate de imprimeuri și culori de toamnă astfel incat, este aproape imposibil să alegi doar un singur favorit. După ce am trecut printr-un sezon de primăvară / vară destul de turbulent, cu toții avem nevoie de un început nou.

În acest sezon ne bucuram în aer liber cu turbanele Christine Headwear. Cu Boho suntem înfășurați în culori profunde de toamnă și multă atmosferă. Elegant și clasic, Viva prezintă toate articolele clasice de care avem nevoie în acest sezon.

Toate turbanele Christine Headwear sunt adaptate pentru a oferi volum si plinatate unui cap lipsit de par sau cu par subtire si rar, pentru a crea o tinuta sigura si confortabila si o silueta gratioasa. Turbanele pentru femei au marime europeana universala, 54-58cm, reglabile, realizate fara cusaturi iritante, cusaturile fiind ascunse sub o captuseala de bambus moale. 

Christine Headwear este un brand înregistrat CE, astfel incat femeile care au nevoie de acoperirea capului pot fi sigure ca produsele respecta standardele de sanatate, siguranta si mediu. 

Alege ce ti se potriveste!

Rosa • V turban, Twirls&Splashes, Bumbac/Vascoza 10%
EMMY turban, Twirls&Splashes, Bumbac/Vascoza
Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Scarlett Dark Brown, Catifea
Tula turban, Rococco Lace, Vascoza din Bambus 10%
Tula turban, Red Bud, Vascoza din Bambus
Rezultate de la 1 la 24 din 33