Tehnologia revoluționară 37.5® (63% lână, 37% poliester) folosită în această colecție unică de turbane pentru echilibru corporal Christine (Body Balance) a dus la o linie de îmbrăcăminte mai ușoară și mai avansată decât s-a văzut vreodată.

Turbane pentru echilibrul corporal / Body Balance

Tehnologia 37.5® funcționează cu mecanismele naturale ale organismului pentru a menține o temperatură centrală echilibrată la 37,5 grade, astfel incat pot fi purtate in interior sau in exterior, incepand de primavara si pana toamna tarziu.
Turbanele fabricate cu aceasta tehnologie se usucă chiar și de cinci ori mai repede decât produsele similare fără tehnologie și eliberează rapid vaporii de umiditate, lăsându-vă într-o zonă de confort optim. Particulele active utilizate pentru realizarea acestei tehnologii sunt derivate din surse naturale, cum ar fi coji de nuca de cocos și minerale vulcanice.

In plus, turbanele Body Balance pentru soare iti vor oferi o protectie UPF 50+ impotriva razelor nocive ale soarelui, permitand in acelasi timp ca pielea sa respire liber.

O alegere fantastică și revoluționară a hainelor!

BB Bella turban, Black - colectia Sun Colectia turbane de soare
Turbanul B.B. Bella Black cu tehnologie 37.5® este un must-have de vară si vine in completarea gamei pentru produse de protectie impotriva soarelui. Turbanul are pliuri elegante deasupra...
225,00 RON
BB Becca turban, Black, Lana/Poliester Turbane Body Balance
Turbanul BB Becca vine cu tehnologia 37.5 tocmai pentru a oferi o alegere confortabila in ceea ce priveste acoperirea capului. Cu tehnologia sa unică de reglare a temperaturii, acest turban usor...
225,00 RON