Turbanele de dama din colectia Toamna/Iarna Christine Headwear vin cu o frumoasa varietate de imprimeuri și culori de toamnă astfel incat este aproape imposibil să alegi doar un singur favorit. După ce am trecut printr-un sezon de primăvară / vară destul de turbulent, cu toții avem nevoie de un început nou.

Turbane de Toamna/Iarna cu imprimeuri sau uni

În acest sezon ne bucuram în aer liber cu turbanele de dama Christine Headwear. Cu Boho suntem înfășurați în culori profunde de toamnă și multă atmosferă. Elegant și clasic, Viva prezintă toate articolele clasice de care avem nevoie în acest sezon.

Toate turbanele de toamna Christine Headwear sunt adaptate pentru a oferi volum si plinatate unui cap lipsit de par sau cu par subtire si rar, pentru a crea o tinuta sigura si confortabila si o silueta gratioasa. Turbanele pentru femei au marime europeana universala, 54-58cm, reglabile, realizate fara cusaturi iritante, cusaturile fiind ascunse sub o captuseala de bambus moale. 

Poti alege un turban simplu, care nu are nevoie de aranjare deosebita, sau poti alege o piesa care, cu siguranta, te va face remarcata!

Nu uita de turbanele Body Balance - cu adevarat confortabile!

Christine Headwear este un brand înregistrat CE, astfel incat femeile care au nevoie de acoperirea capului pot fi sigure ca turbanele respecta standardele de sanatate, siguranta si mediu. 

Alege turbanul pentru toamna si iarna care ti se potriveste!

Turban Set Boho Sienna, Oriental Red, Poliester/Captuseala Vascoza din bambus Colectia Toamna/Iarna
Sienna este turbanul Boho 3-în-1 cu caracteristici interesante care poate fi purtat cu sau fara panglica atasata. Turbanul de baza este construit ca la turbanele Sapphire, dar fără bentita...
220,00 RON
Shakti turban, Red Bud /Chocolate, Vascoza din bambus Colectia Toamna/Iarna
In acest turban pentru chimioterapie, Shakti, din vascoza de bambus regasesti o combinatie de nuante uimitor de eleganta. Acest design simplu, dar elegant in care rosul-inchis intens se...
167,20 RON 209,00 RON valabil pana la 15 oct.
Shanti turban, Chocolate/Red Bud, Vascoza din bambus Colectia Toamna/Iarna
Shanti este un turban modern si elegant, foarte usor de montat si care asigura o buna stare de bine. Este o alegere frumoasă, cu straturi plisate gata montate, care nu necesita aproape nici un...
198,00 RON