CORP & FATA

Corpul si fata sunt afectate de tratamentele de chimioterapie si radioterapie care deterioreaza si fragilizeaza pielea. Fiecare persoană reacționează diferit și în modul său unic la tratamentul cancerului. Acesta este motivul pentru care e nevoie sa-i acordati cat mai multa atentie. 

Aveți nevoie să vă hidratați, să vă reparați, să vă întăriți unghiile, să vă calmați mâncărimea și iritarea, să obțineți un ten strălucitor sau chiar să vă ameliorați sindromul mână-picior? Puteți găsi chiar aici produsul care se potrivește nevoilor dvs.! Utilizati produse cosmetice blande, fara alcool, fara parfum, pentru a inmuia si revitaliza pielea sensibila.

Deci, puteți găsi cu ușurință produsele de care aveți nevoie și le puteți căuta pentru fiecare problemă pe care o abordați. Gasesti tratamente pentru ingrijirea pielii In selecția noastră larga de produse, cum ar fi hidratante pentru fata, creme de vindecare în timpul radioterapiei, tratamente impotriva sindromului de mana-picior, ingrijirea unghiilor, deodorant ... 

Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Nude, 10ml
Meme Cosmetics, Creion pentru ochi si sprancene 2-in-1
Meme Cosmetics, Lac de unghii cu siliciu, Burgundy, 10ml
Meme Cosmetics, Manusi hidratante, sindrom mana-picior, piele uscata
Rezultate de la 1 la 24 din 85