Produsele de protectie solara sunt indispensabile in cazul expunerii la soare

Folosind linia Beaute Pacifique de ingrijire solara, va veti ajuta, proteja si hrani pielea atunci cand va bucurati de zilele la soare.

Cremele noastre de protectie solara unice au un factor solar ridicat si nu numai ca va protejeaza pielea impotriva radiatiilor UVA si UVB, ci si hidrateaza si reduc arsurile solare si daunele solare care altfel vor imbatrani prematur pielea. Lotiunea dupa soare este imbogatita cu vitamine, are un mare efect anti-imbatranire si functioneaza si ca un respingator pentru tantari.

Riscul de arsura solara, si chiar arsuri severe, este crescut chiar si la expunerea moderata la razele soarelui. Chiar si unele tratamente cauzeaza sensibilitate crescuta la lumina si riscul de modificare pigmentara pe termen lung. Prin urmare, pielea trebuie sa fie reconstruita si rezistenta, robusta, astfel incat sa tolereze razele soarelui.

Afla si alte informatii despre cum te poti proteja de razele soarelui si produsele care te pot ajuta.

Crema de zi hidratanta cu SPF15 pentru toate tipurile de piele, 50ml, Beaute Pacifique Hidratante pentru ten
Ingrijire hidratanta intensiva si de lunga durata pentru fata cu factor de protectie solara - SPF15. Crema de zi contine un sistem special de filtru UV care protejeaza eficient atat împotriva...
152,00 RON