EVAUX LABORATOIRES

Cum poate Evaux sa ajute persoanele care au cancer? 

Produsele EVAUX Laboratories se bazeaza pe apa termala de la izvoarele EVAUX-LES-BAINS, care sunt cunoscute inca de acum 2000 de ani de către romani pentru a vindeca patologiile dermatologice si vasculare.
Această apa termala conține elemente naturale, inclusiv siliciu, litiu si mangan, care ofera o capacitate remarcabila de a reduce inflamatiile si de a accelera vindecarea.
Timp de 10 ani experienta Evaux a fost construita in cea mai mare parte pe pacienții imunodeficienti care se confruntă cu probleme cutanate si la nivelul mucoaselor consecutive chimioterapiei si radioterapiei, cu siguranta unul dintre cele mai provocatoare medii pentru produsele de ingrijire a pielii.

Gama Evaux cuprinde acum o gama larga de produse pentru a ajuta persoanele care experimenteaza efecte secundare in urma tratamentelor de chimioterapie, radioterapie si interventii chirurgicale, inclusiv o crema-gel calmanta pentru arsuri in radioterapie, un lac hidrofil restaurativ pentru toxicitatea unghiilor si produse pentru cavitatea bucala, inflamatii, ulcere si uscaciunea gurii.