GGcare Cosmetics, Noua Neurocosmetică naturală

GGcare este noua Neurocosmetică naturală, dedicată cu dragoste și respect femeilor și bărbaților de toate vârstele care au nevoie sau doresc să acorde o îngrijire specială pielii și starii lor de bine.

Neurocosmeticele contopesc și echilibrează starea de bine a pielii cu cea a minții noastre. GGcare îmbunătățește starea de bine a oamenilor și tratează toate tipurile de piele, în special pe cea mai delicată, cu ingrediente active naturale.

Ideal pentru pielea cu sensibilitate excesivă, reactivitate, modificări hormonale sau care este supusa unor tratamente agresive precum cele oncologice. 

Ce ne face diferiți?

✓ Produse formulate cu ingrediente active naturale alese cu grijă pentru a fi eficiente.

✓ Conțin uleiuri esențiale cu funcții de aromoterapie pentru a îmbunătăți starea de spirit.

✓ Fara parabeni.

✓ Produse potrivite pentru toate tipurile de piele.

✓ Nu sunt testate pe animale.

Produsele GGcare transmit diferite valori care ajută la intrarea într-o lume a senzațiilor bune, cu intenția de a atenua afecțiunile pielii sau pur și simplu de a oferi bunăstare.

Ulei pur de macese, aromatizat, regenerator, 30ml, GGcare Cosmetics Creme pentru corp
Uleiul pur de macese este un regenerator puternic, ce poate fi aplicat pe orice parte a corpului. Contine 100% ulei de măceș. Nu este recomandat pe ten gras sau pe acnee seboreica. Uleiul de...
158,00 RON
Ulei reparator cu actiune calmanta, 50ml, GGcare Cosmetics Creme pentru corp
Acest ulei cu actiune calmanta repara pielea, chiar și rănile deschise. Poate fi aplicat pe tot corpul. Pentru toate tipurile de piele, dar recomandata în special pentru cea mai sensibila piele....
150,00 RON