In ciuda tehnicilor moderne, multi pacienti sufera de greata si varsaturi, dupa o operatie sub anestezie generala, in special atunci când se administreaza alte medicamente pentru ameliorarea durerii.

Prelungirea bolii inseamna ca pacientii trebuie sa ramana in spital mai mult decat se anticipase, in special dupa operatie. Bratarile Sea-Band pot ajuta la prevenirea gretii, in astfel de cazuri, asa ca de ce sa nu discutati cu medicul dumneavoastra, pentru a le incearca?

In mod similar, medicamentele puternice utilizate pentru a trata pacientii cu cancer (chimioterapie, si chiar radioterapia) provoaca des greata si varsaturi. Asistentele medicale si medicii incurajeaza utilizarea de Sea-Band pentru a ajuta pacientii sa-si controleze simptomele si - in consecinta - reactia la tratament si recuperare.

SEA-BAND bratara impotriva starilor de greata SEA-BAND
Bratarile SEA-BAND sunt benzi dintr-un material elastic, purtate la incheietura mainii, care actioneaza prin apasarea punctului de presopunctura NEI KUAN de pe fiecare incheietura a bratelor cu o...
41,40 RON