IMPOTRIVA CADERII PARULUI

Impotriva caderii parului exista solutii eficiente, dovedite clinic, asa cum este sistemul THYMUSKIN.

THYMUSKIN CLASSIC, THYMUSKIN MED si THYMUSKIN FORTE actioneaza intens impotriva caderii, iar alegerea corecta a produselor trebuie sa tina cont de severitatea problemelor de la nivelul parului si scalpului.

Conform studiilor recente,

  • circa 50% dintre femei și 80% dintre bărbați suferă de căderea părului, iar numărul lor crește în fiecare zi. Mai grav, tot mai mulți tineri încep să se confrunte de la vârste fragede cu retragerea liniei părului și cu formarea cheliei.
  • Cauzele caderii parului sunt, în general, stilul de viata, stresul, modificarile hormonale sau alte diferite afectiuni, dieta dezechilibrată, fumatul sau  tratamente medicamentoase.

Oprirea sau încetinirea căderii părului este, in cele mai multe cazuri, sarcina mai ușoară. Reactivarea unei noi creșteri a părului, regenerarea noilor fire de par după căderea părului durează de obicei mai mult și nu este întotdeauna posibilă (depinde de tipul căderii părului, starea rădăcinii părului, sanatatea si rezistența la tratamente etc.)   

  • Dar, în orice caz, totul se reduce la foliculul de păr => rădăcina firului de păr și zona din jurul acestuia. Părul seamănă mult cu o plantă, sănătatea rădăcinii firului este cea mai importantă. Este vorba despre viabilitatea rădăcinii.   

THYMUSKIN include un complex activ de ingrediente, respectiv o structură peptidică de sinteza modelată după natură (după extractul de timus), cu funcții specifice. Mai precis, aceste peptide pot declanșa sau preveni anumite procese naturale, acționând în sens pozitiv și sinergic. Remarcabil este complexul de peptide GKL-02, care

  • blocheaza DHT si enzimele ce sunt responsabile de căderea părului, reactivând în schimb keratinocitele, celulele care determină creșterea firului
  • Peptidele timice activează rădăcina firului de păr și celulele parului.

Astfel, Thymuskin are o actiune completa la nivelul foliculilor pilosi, reduce caderea de cauze fiziologice (nu patologice) si activeaza regenerarea.

Sistemul Thymuskin presupune utilizarea combinata a samponului si serului Thymuskin.

Atat samponul, cat și serul Thymuskin, conțin peptide timice (GKL-02). Dar serul are o concentrație mai mare și o penetrare mai bună a scalpului - ajunge mai bine la rădăcină. Acesta este motivul pentru care serul este cel mai eficient produs pentru oprirea căderii părului, precum și pentru regenerare.

Șamponul este în primul rând pentru curățarea scalpului si pregătirea unor condiții mai bune de penetrare a serului. Dar șamponul poate ajuta și la problemele foarte ușoare ale parului.

Dacă doriți să faceți diferențieri la nivel de produs, puteți considera că șamponul Thymuskin poate fi eficient pentru cazurile foarte ușoare de cădere a părului. Mai mult, pacienții îl folosesc pentru a menține un nivel mic de peptide timice după o terapie reușită pentru a menține starea bună a părului pe termen lung.

  • Folosiți șamponul Thymuskin pentru probleme foarte ușoare.
  • Utilizați sistemul Thymuskin (șampon + ser) pentru toate celelalte probleme de cădere a părului sau de regenerare si creștere  

De fapt, nu recomandăm niciodată utilizarea serului fără șampon. Astfel, pentru cele mai bune rezultate recomandam sa utilizați șamponul Thymuskin cel puțin de 2 ori pe săptămână și serul Thymuskin zilnic.   

Produsele Thymuskin au dovedit o tolerabilitate excelenta, fara efecte secundare chiar si pe timp indelungat, fiind potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati. Astfel, o cercetare axată pe mai mult de 1000 de bărbați și femei în clinici dermatologice și universitare din Germania și de la nivel internațional, a demonstrat că rata de succes în cazul alopeciei androgenice, telogen effluvium, alopecia areata și alopecia difuză este de peste 90%, fără efecte secundare resimțite și pe termen lung. 

Cum aleg produsul potrivit?

Cum utilizez THYMUSKIN

THYMUSKIN CLASSIC Sampon, 100ml, Tratament cadere par, Ingrijire generala
THYMUSKIN CLASSIC Sampon, 200ml, Tratament Cadere par, Ingrijire generala
THYMUSKIN CLASSIC Ser, 100ml, Tratament Caderea Parului si Regenerare
THYMUSKIN CLASSIC Ser, 200ml, Tratament Caderea Parului si Regenerare
THYMUSKIN CLASSIC Sampon si Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere si Regenerare 9%
THYMUSKIN MED Sampon, 100ml, Tratament par, Cadere moderata
THYMUSKIN MED Sampon, 200ml, Tratament par, Cadere moderata
THYMUSKIN MED Ser, 100ml, Tratament Cadere moderata si Regenerare Par
THYMUSKIN MED Ser, 200ml, Tratament Cadere moderata si Regenerare Par
THYMUSKIN FORTE Sampon, 100ml, Tratament par, Cadere masiva
THYMUSKIN FORTE Sampon, 200ml, Tratament par, Cadere masiva
THYMUSKIN CLASSIC Sampon si Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere si Regenerare 10%
THYMUSKIN MED Sampon si Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere moderata si Regenerare 13%
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare 12%
THYMUSKIN FORTE Sampon si Ser, 200ml, Tratament par, Cadere masiva si regenerare 20%
THYMUSKIN FORTE Ser, 200ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare
THYMUSKIN FORTE Ser, 100ml, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare