De ce trebuie să utilizați o crema de ochi

Știai că pielea din jurul ochilor tăi este semnificativ mai subțire decât pielea de pe restul feței? De fapt, pielea de aici are o grosime de doar 0,5 milimetri. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care aici vezi primele linii și riduri.

O rutină de îngrijire dedicată acestei zone cu piele sensibila poate ajuta la prevenirea și tratarea acestor probleme. Dacă vrei să amâni acele riduri sau să le netezești pe cele pe care le ai deja, trebuie să alegi o cremă de ochi special dezvoltată pentru tenul subțire și în care cantitatea de ingrediente este adaptată nevoilor tenului subțire.

Optați pentru produse de îngrijire a pielii specifice pentru zona ochilor, cum ar fi creme și seruri cu formulă ușoară și ingrediente emoliente. Aceste produse sunt create pentru a adresa nevoile specifice ale pielii delicate din jurul ochilor. Cremele hidratante și serurile bogate în ingrediente precum acid hialuronic, glicerina și ceramide pentru a menține nivelul optim de hidratare în această zonă. Hidratarea pielii din jurul ochilor ajută la estomparea liniilor fine și a ridurilor.

Dacă aveți cearcăne sau umflături în jurul ochilor, căutați produse special formulate pentru a aborda aceste probleme, cum ar fi creme cu ingrediente precum vitamina K, cafeina sau niacinamida.

Pielea din jurul ochilor poate deveni uscata, fragila și sensibila, afectata fiind de varsta, stilul de viata sau chiar tratamente. Utilizați creme pentru ochi care nu conțin alcool sau parfum pentru a ajuta la ameliorarea acestor efecte nedorite.

Ingrijirea pielii din jurul ochilor necesită consistență și răbdare pentru a obține rezultate vizibile. Fiți consecvent în aplicarea produselor și dați-i timp pielii să răspundă la îngrijirea adecvată. Pentru sfaturi personalizate și recomandări specifice privind produsele de îngrijire a pielii din jurul ochilor, puteți consulta un dermatolog sau un specialist în îngrijirea pielii.

Zona din jurul ochilor are nevoie de o atentie speciala!

Gel organic cu aloe vera 98%, 500ml, Biosince 1975 Creme pentru corp
Gelul certificat organic cu aloe vera de la Biosince 1975 iti hidrateaza si calmeaza pielea. Formulat astfel incat sa fie multifuncțional, Gelul organic cu aloe vera conține ingrediente 100% de...
93,80 RON
Gel organic cu aloe vera 98%, 200ml, Biosince 1975 Creme pentru corp
La fiecare aplicare, acest Gel certificat organic cu aloe vera va lasa pielea hidratata si calmata. Acest produs multifuncțional esențial conține ingrediente 100% de origine naturală. Poate fi...
65,20 RON