Tratamente pentru par de concentratii diferite - THYMUSKIN CLASSIC, MED, FORTE, au fost create tocmai pentru nevoile diferite ale parului si scalpului.

De ce? Tocmai pentru ca sistemul dermatologic THYMUSKIN® este singurul remediu din lume pentru caderea parului care ia în considerare nu numai de diferitele grade de pierdere a firelor de par, dar si conditia individuala a parului si scalpului, pentru ca fiecare este diferit! Cu toate acestea, este normala o pierdere de pana la 100 de fire pe zi. In cazul in care cad mai mult de 100 de fire zilnic, incepem sa ne punem intrebari si sa cautam produsele potrivite problemei cu care ne confruntam.

Studiile clinice au evidentiat eficienta produselor Thymuskin pentru oprirea căderii părului de cauze fiziologice, precum și pentru regenerare. Thymuskin actioneaza la nivelul radacinii firelor de par, iar eficienta regenerarii parului depinde de viabilitatea radacinii, respectiv foliculii pilosi sa nu fie complet atrofiati (pierderea parului de max. 3 ani).

Instrumentul de alegere corecta a produselor THYMUSKIN® va va oferi ajutor si indrumare pentru gasirea THYMUSKIN®-ului potrivit.

Gama Thymuskin, Sampon si Ser, contine produse care pot fi combinate intre ele pentru obtinerea celui mai bun tratament pentru tine!