Problemele nutriţionale ale pacienţilor care urmeaza terapii oncologice trebuie gestionate corespunzător. Oncologia este o arie medicală în care progresele pot îmbunătăţi rezultatele pentru pacienţi, însă prezenţa malnutriţiei la pacienţii oncologici poate limita raspunsul la cele mai bune şi noi terapii. 

Pacienții cu cancer au risc mare pentru malnutriție, atât boala cât și tratamentele amenințandu-le statusul nutrițional.

Pana la 20% dintre decesele pacienților cu cancer pot fi atribuite mai degrabă malnutriției decât bolii. Astfel, nutriția este un aspect important al îngrijirii multimodale a cancerului.

În Europa, doar ceva peste 30% dintre pacienții cu cancer expuşi riscului de malnutriție au primit efectiv suport nutrițional (suplimente nutritionale orale și / sau nutriție parenterală și / sau enterală).

Healios, supliment Glutamina, mucozita orala, fara aroma NUTRITIE DE SUSTINERE
Healios este soluția nutritionala pe bază de glutamină dezvoltata pentru pacienții care se confruntă cu mucozită orală, esofagita sau afectarea mucoasei orale, gâtului, esofagului şi tractului...
164,50 RON 329,00 RON valabil pana la 30 apr.
Healios, Supliment glutamina, Mucozita orala, aroma struguri NUTRITIE DE SUSTINERE
Suplimentul alimentar Healios este o soluție pe bază de glutamină dezvoltată pentru pacienții care riscă să dezvolte sau care se confruntă cu mucozită orală, esofagita sau afectarea mucoasei orale,...
329,00 RON