OlioVita x60cps, VITAE

Cod produs - SKU VOV60
VITAE
110,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Cost de livrare 15 lei (incl.TVA) pentru comenzi sub 200 lei. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei.
VITAE
Produsul nu este disponibil la acest moment in magazinul nostru.
Produsul pe bază de extras de ulei de cătină de înaltă calitate ce ajută la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor. Este singurul produs pe bază de ulei de cătină care se obține prin metoda de extracție cu CO2, iar extractul rezultat este de înaltă puritate și fără contaminanți chimici. Bogat în: omega 7, omega 3, 6 și 9, antioxidanți, fitosteroli, minerale cum ar fi: seleniu, zinc și magneziu și vitamine naturale cu efect hidratant, regenerant și protector asupra mucoaselor oculare, bucale, orofaringiene, gastrice și vaginale și al pielii.

Alti clienti au cumparat si

Descriere

Oliovita este un produs pe bază de extras de ulei de cătină de înaltă calitate ce ajută la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor.

Este singurul produs pe bază de ulei de cătină care se obține prin metoda de extracție cu CO2. Ceea ce înseamnă că nu se utilizează solvenți, iar extractul rezultat este de înaltă puritate și fără contaminanți chimici.

Calitatea produsului final este asigurată și de materia primă, adică a plantelor folosite pentru extracție. Materia primă din care este extras uleiul este de fapt fructul integral de cătină: semințe, pulpa fructului și învelișul din care rezultă uleiul de înaltă calitate.

Compoziție:

Oliovita este un produs pe bază de ulei de cătină de înaltă calitate, bogat în: omega 7, omega 3, 6 și 9, antioxidanți, fitosteroli, minerale cum ar fi: seleniu, zinc și magneziu și vitamine naturale. Toate aceste componente ajută la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor.

Printre alte efecte ale produsului se numără: efectul hidratant, regenerant și protector asupra mucoaselor oculare, bucale, orofaringiene, gastrice și vaginale și al pielii. Aceste efecte au fost dovedite prin numeroase studii clinice, realizate în colaborare cu diferite universități și spitale  (Spitalul Vall d¨Hebron din Barcelona).

Efectele componentelor din produsul Oliovita sunt:

Omega 7 și Omega 3, 6 și 9

au efect stabilizator asupra pielii și a mucoaselor, hidratant și protector, dar și cu efect regenerant în procesul celular.

Fitosterolii

au rolul de a îmbunătății micro-circulația pielii și funcția de barieră protectoare a organismului.

Mineralele

seleniu, zinc și magneziu au rol în refacerea țesuturilor și îmbunătățesc răspunsul antiinflamator.

Vitaminele naturale

A, C, E și K au rol în stabilizarea și regenerarea celulară.

Conform studiilor clinice, pacienții care au folosit produsul Oliovita, pentru prevenție, în urma analizelor, acestea au fost favorabile pentru pacienții care au utilizat Oliovita, comparativ cu grupul placebo.

Indicatii:

Laboratorul Vitae recomandă utilizarea produsului Oliovita în următoarele cazuri:

  • Pentru piele uscată și/sau îmbătrânită: asigură hidratarea pielii din interior, cu un efect de lungă durată.
  • Atenuează simptomele patologiilor cutanate cum ar fi: uscăciunea, pruritul, arsurile, eczemele, simptomele pielii atopice. În cazul psoriazisului, studiile clinice, arată un efect favorabil pentru pacienții care îl utilizează ca adjuvant.
  •  Ameliorează uscăciunea tuturor mucoaselor: oculară, vaginală, orofaringiană, gastrică. Ameliorează simptomele ochilor obosiți și atrofia vaginală, în special.
  • Atenuează efectele secundare ale medicamentelor și tratamentelor agresive, de exemplu, efectele secundare ale radioterapiei care afectează mucoasele organismului.
  • Regenerează mucoasa gastro-intestinală și este recomandat în ulcere gastrice și gastrite.

Mod de administrare:

Pentru rezultate optime în caz de uscăciune severă și afectare celulară la nivelul mucoaselor se recomandă: 4 capsule/zi în primele 2 luni și continuarea cu doză de întreținere, 2 capsule/zi.

Atenționări și precauții:

Produsul este sigur în cazul polimedicației și nu prezintă interacțiuni medicamentoase. Oliovita este un produs sigur în sarcină și alăptare. Nu conține gluten și lactoză.

Detalii

SKU
VOV60
Brand
Tip produse
Capsule

Lot si Valabilitate

Lot:211105; Valabilitate:02/2024

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea!