Mai mult decât o manichiură, un adevărat ritual de îngrijire completă pentru unghii sensibile!

În cele din urmă, lacurile de unghii și agenti de îndepărtare a lacului de unghii cu ingrediente de origine naturală și ingrediente esențiale de întărire, cum ar fi Siliciul și Uleiul de Ricin! 

Lac Ultra cu Siliciu si Uree 

Descoperiți ojele noastre protectoare îmbogățite cu siliciu. Cunoscut pentru proprietățile sale revitalizante și reparatoare, siliciul va acționa ca un remodelator asupra structurii interne a unghiei, va promova creșterea unghiei și va îmbunătăți calitatea acesteia. Are proprietăți de regenerare a țesuturilor, contribuie la elasticitatea pielii și cartilajului și promovează menținerea unei bune hidratări prin păstrarea apei în țesuturi. Mai strălucitoare și mai netede, unghiile tale vor fi fortificate și calmate.

Vă sfătuim să aplicați o bază de protecție pe unghii înainte de a aplica lacul pentru a promova o mai bună aderență a acestuia din urmă, acest lucru vă va proteja și unghiile de îngălbenire. Apoi, aplicați culoarea lacului cu siliciu colorat la alegere. Poți combina diferite culori pentru a crea un design unic, care să semene cu tine, sau asorteaza culoarea unghiilor tale cu ținutele tale, anotimpurile și diferitele evenimente care punctează anul.

În cele din urmă, vă sfătuim insistent să aplicați un strat de lac de protectie (afla mai multe despre top coat) pentru a vă proteja manichiura și pentru a preveni uzura prea rapidă. Veți găsi straturi de protectie îmbogățite cu siliciu pe site-ul nostru pentru a vă îngriji unghiile.

Alege dintre lacurile cu siliciu si produsele pentru manichiura pentru a găsi produsul care vi se potrivește cel mai bine pentru unghiile sensibile!

Strat de acoperire cu siliciu, 10ml, Meme Cosmetics INGRIJIRE UNGHII
Stratul de acoperire cu siliciu de la Meme Cosmetics ofera un finisaj ultra-lucios si o protectie pentru o durata mai lunga a unghiilor pictate. Pentru a vă proteja și întări unghiile fragile,...
62,00 RON
Strat protector de baza cu siliciu, 10ml, Meme Cosmetics INGRIJIRE UNGHII
Stratul protector de baza cu siliciu de la Meme Cosmetics protejeaza, intareste si ajuta la regenerarea unghiilor, in special pentru unghiile fragile, deteriorate sau cu creste, alterate de...
70,00 RON