Suplimentele alimentare din plante sunt produse destinate să completeze dieta noastră zilnică cu substanțe nutritive esențiale, provenite din surse naturale. Acestea sunt fabricate din extracte de plante, ce conțin o varietate de compuși bioactivi cu efecte benefice asupra sănătății noastre. 

În ultimii ani, suplimentele alimentare din plante au devenit din ce în ce mai populare, iar în prezent există o gamă largă de astfel de produse disponibile. Acestea sunt utilizate de către persoanele care doresc să își îmbunătățească sănătatea sau pur și simplu să își completeze dieta cu substanțe nutritive esențiale.

De exemplu, curcuma este o plantă originară din India, utilizată de secole pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante. Extractul de curcumă este un supliment alimentar popular, utilizat pentru a reduce inflamația și a preveni sau trata afecțiuni precum artrita, diabetul sau bolile cardiovasculare.

Produsele din plante pot fi benefice pentru sănătatea noastră, însă este important să consultăm un specialist înainte de a începe să le utilizăm. De asemenea, trebuie să fim atenţi la calitatea şi provenienţa acestora şi să le utilizăm conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


				
Collagen Immune Remedy, 300g, VILD NORD COLAGEN
Collagen Immune Remedy cu ingrediente naturale pentru apărarea pielii și a sistemului imunitar. Collagen Immune Remedy este răspunsul propriu al naturii la un sistem imunitar întărit. Cu...
258,30 RON
Collagen Gold, 225g, VILD NORD COLAGEN
COLLAGEN GOLD este un amestec unic de frumusețe cu sprijin suplimentar pentru piele din acerola și alge marine recoltate în salbaticie. Algele marine conțin iod, care ajută la menținerea pielii...
139,30 RON