Îngrijirea unghiilor făcută chiar și pentru cele mai deteriorate unghii!

Deoarece unghiile dvs. deteriorate și fragile merită tot ce este mai bun, vă oferim o gamă sănătoasă și sigură de produse pentru a vă repara, întări și proteja unghiile și cuticulele. 

Afla ca textura, culoarea, grosimea si cresterea unghiilor pot fi afectate si de diferite tratamente, mai ales in timpul terapiilor cu taxani. Zona din jurul unghiilor poate deveni inflamata si ingrijirea zonei este adesea necesara pentru a consolida unghiile si cuticulele. Prin urmare, este importanta folosirea unor solutii speciale pentru ingrijirea unghiilor.

Tratamente pentru repararea unghiilor

Special pregatite pentru a-ti regenera unghiile fragile sau crestate si pentru a accelera regenerarea lor, aceste tratamente sunt perfecte pentru a hrani unghia in profunzime. Atunci cand nu mai doresti să porți un lac, această soluție este suficientă în sine. 

Tratamentul unghiilor deteriorate vizeaza intarirea si cresterea rezistentei acestora, combaterea uscarii si reducerea striatiilor, protectia fata de razele UV. Te ajuta, cu siguranta, uleiuri naturale in cazul in care unghiile sunt fragile, casante, cu striatii.

Nu in cele din urmă, colectia de lacuri de unghii intr-o varietate de nuante și solutia delicata, naturala, de curatare a lacului de unghii pot completa o manichiura cu adevarat rezistenta si frumoasa!

Este important să vă protejați unghiile prin aplicarea unui strat de bază transparent cu siliciu pentru a întări unghia, două straturi de oja colorată cu siliciu anti-UV pentru a le proteja de soare și un strat final de lac de siliciu transparent în timpul chimioterapiei. Pentru a vă îndepărta oja, optați pentru un agent de îndepărtare a lacului de unghii fără acetonă

Toate produsele pentru ingrijirea unghiilor sunt formulate cu ingrediente de origine naturală și ingrediente esențiale de întărire, precum siliciu și ulei de ricin! Lacul de unghii imbogatit cu siliciu ofera opacitate si protectie fata de razele UV, prevenind astfel innegrirea unghiilor.

Puteti alege si produsele noastre pentru manichiura imbogatite cu siliciu pentru a găsi produsul care vi se potrivește cel mai bine! Mai mult decât o manichiură, un adevărat ritual de îngrijire completă a unghiilor!

Selecția noastră de produse de ingrijire a unghiilor va ajuta la protejarea si intarirea unghiilor.

Lac pentru protectia unghiilor, 5ml, desiderm® INGRIJIRE UNGHII
Lacul pentru protectie formează un strat protector pe suprafața unghiei, care protejează oja de decojire, îi prelungește durabilitatea și îi conferă strălucire. Aplică oja ca de obicei și...
29,16 RON 32,40 RON valabil pana la 30 iun.
Ser pentru unghii cu celule stem vegetale, 5ml, desiderm® INGRIJIRE UNGHII
Concentrat sub forma de ser pentru intarirea unghiilor cu celule stem vegetale Serul de unghii desiderm® cu celule stem vegetale si pantenol este un ser pentru regenerarea si ingrijirea pe termen...
64,17 RON 71,30 RON valabil pana la 30 iun.
Intaritor cu minerale pentru unghii, 11ml, desiderm® INGRIJIRE UNGHII
Acest Intaritor special cu minerale (Calciu) și vitaminele E, H, F întărește unghiile cu fibre de nailon ultrafine si, astfel, le protejează împotriva despicarii și ruperii. In plus, Intaritorul...
51,75 RON 57,50 RON valabil pana la 30 iun.