Găsiți gama noastră completă de produse de machiaj blând pentru pielea sensibilă, perfect adaptate pentru pielea sensibila, fragilă, ca de exemplu pielea afectata de tratamente.

Sprâncenele îți încadrează ochii! Vă oferim o gamă de produse blânde care vă permit să le inspirați și să le intensificați în timpul chimioterapiei. După chimio, Booster-ul de la Meme Cosmetics este perfect pentru a ajuta la stimularea creșterii genelor si sprâncenelor.

Tenul tău este important atunci când te machiezi, în special atunci când este tern, roșu, iritat sau obosit, alergic sau sensibil. De aceea am ales produse de machiaj natural organic pentru a vă asigura confortul, precum  fondurile de ten organice, corectoarele și fardul de obraz pentru un efect de strălucire sănătos. De asemenea, puteți vedea si gama pentru îndepărtarea machiajului.

Serum Line Combat pentru liniile de expresie, 15ml, Beaute Pacifique PRODUSE PENTRU MACHIAJ
Serumul Line Combat pentru liniile de expedie netezeste ridurile pielii - adică liniile de expresie cauzate de contracția mușchilor de sub piele. Formulat pentru a oferi un efect similar cu cel...
235,00 RON