Ingrijire pentru Piele si Unghii

Pielea uscata si sensibila este fara umiditate, uscata la suprafata, uscata .... Nume diferite pentru acelasi tip de problema a pielii - in esenta, piele care nu are umiditate, nu este hidratata. Pielea este cel mai mare organ al corpului si are un rol vital de bariera. Sarcina sa este de a proteja organismul de influente externe, pastrand in acelasi timp hidratarea si caldura. 

Gasesti produsele noastre hidratante pentru corp realizate cu ingrediente cunoscute pentru eficiența lor, pentru pielea foarte uscată și sensibilă! Produsele noastre imbunatatesc aceasta functie de bariera, oferind organismului cea mai buna protectie si hidratare posibila. 

Tenul nostru reflecta ceea ce se intampla in organism si, cel mai adesea, aici vezi primele semne ca organismul tau este in dezechilibru si ca sistemul imunitar este sub presiune.Daca doresti sa iti hidratezi pielea suplimentar sau sa repari intreaga grosime si textura a tenului sau daca esti in cautarea unei solutii pentru o problema, avem produsul perfect.

Mainile si picioarele sunt expuse in urma tratamentelor, de aceea ar trebui acordata atentie suplimentara.

Nu in cele din urmă ramane ingrijirea unghiilor, cu solutii fortifiante, reparatoare, lacuri de unghii și un produs de îndepărtare a ojei cu ingrediente de origine naturală și ingrediente esențiale de întărire precum siliciu și ulei de ricin! Mai mult decât o manichiură, un adevărat ritual de îngrijire completă a unghiilor!

 

Meme Cosmetics, Kit manichiura, Nude, 10ml 6%
Meme Cosmetics, Kit manichiura, Burgundy, 10ml NOU 6%
Rezultate de la 1 la 24 din 84