Sistemul complet pentru par de la THYMUSKIN contine Sampon contra caderii parului THYMUSKIN utilizat in combinatie cu Serul THYMUSKIN.

Astfel, atat pentru femei, cat si pentru barbati, tratamentul pentru par este complet si poti lupta impotriva caderii parului cu toate fortele.

Eficienta tratamentului pentru par depinde de alegerea corecta a produselor de ingrijire, cu atat mai mult in cazul unui scalp si par deteriorat si lipsit de vitalitate. THYMUSKIN este ideal impotriva tuturor cazurilor de cadere de cauze fiziologice (nu patologice) a parului si pentru regenerarea si sustinerea unei noi cresteri

Tratament cu Sampon si Ser

Samponul anticadere THYMUSKIN curata particulele de murdarie acumulate si ofera scalpului ingredientul activ GKL-02, pregatind scalpul pentru aplicarea serului cu rol contra caderii parului si pentru regenerare. Ofera si ingrediente naturale active de un mare potential: cofeina, vitamina E si urzica (Urtica dioica), ce ingrijesc in profunzime si hranesc suplimentar firul de par. Nu in ultimul rand, produsele THYMUSKIN includ si pantenol si proteine vegetale care completeaza o formula cu adevarat eficienta. Prin urmare, utilizarea THYMUSKIN Sampon contra caderii parului este cruciala pentru rezultatele cele mai eficiente in timpul terapiei cu Thymuskin, inclusiv calvitie prezenta de maxim 3 ani.

Serul este produsul principal al sistemului dermatologic THYMUSKIN. Asigură complexul peptidic activ GKL-02, responsabilul principal pentru regenerarea si revitalizarea foliculilor pilosi. 

Pentru rezultate eficiente este recomandata utilizarea sistemului complet Thymuskin. Eficienta regenerarii parului depinde de viabilitatea radacinii, respectiv foliculii pilosi sa nu fie complet atrofiati (pierderea parului de max. 3 ani)

Produsele Thymuskin sunt remedii complete pentru par si pot fi combinate in functie de nevoile parului si scalpului tau.