Alopecia difuza si areata inseamna caderea constanta a unui număr mai mare de fire de păr, fie generalizat, fie pe o anumită suprafață a scalpului, care poate sau nu să conducă la chelire. Tine minte ca este normala pierderea a pana la 100 de fire de par zilnic.

Alopecia, respectiv fenomenul de pierdere a părului de pe orice parte a corpului, afectează atât femei, cât și bărbați. Cercetările afirmă că cel puțin o persoană din două suferă de ea cel puțin o dată în viață. Alopecia este procesul general de pierdere susținută a părului, fie că este vorba despre un fenomen trecător, fie despre chelirea permanentă (foliculii de păr sunt distruși și părul nu mai crește).

 - Alopecia areata

 este în general localizată numai la nivelul anumitor regiuni și poate apărea încă din copilărie, fiind moștenită pe cale genetică. Alopecia areata poate cauza dispariția temporară sau permanentă a părului și este legată în anumite cazuri de existența unei boli autoimune.

 - Telogen effluvium / Alopecia difuza 

este tipul de alopecie care se manifesta prin caderea parului de la nivelul intregului scalp, fara o localizare anume. Poate aparea din cauza modificărilor hormonale din timpul sarcinii, dar si ca urmare a unor factori externi, tratamentul medicamentos, dietele, stresul sau intervențiile chirurgicale fiind unele dintre cauzele din ce în ce mai frecvente. 

În mod natural, căderea difuză a părului dispare adesea odată ce cauza este eliminată - dar cauza este adesea necunoscută și, prin urmare, căderea părului persistă mulți ani.

Tocmai pentru ca intervine factorul psihologic, este indicat sa actionezi inainte ca radacinile firului de par sa fie distruse complet. Scopul este de a susține faza de creștere a părului (faza anagenă) și de a întârzia cât mai mult posibil faza de cădere (faza telogenă).

TRATAMENT ALOPECIE

Thymuskin este tratamentul ideal pentru alopecia areata si alopecia difuza. 

Sistemul dermatologic THYMUSKIN, Sampon si Ser, activeaza regenerarea parului si sustine cresterea noilor fire de par prin activarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani, rezultatul fiind un par natural, mai des, sanatos si frumos.

Tratamentul alopeciei difuze cu Thymuskin

presupune utilizarea combinata a samponului si serului Thymuskin. Recomandam sa utilizați șamponul Thymuskin cel puțin de 2 ori pe săptămână și serul Thymuskin zilnic.   

Tratamentul in alopecia areata

vizeaza stimularea radacinii si regenerarea a noi fire de par. Thymuskin are actiune completa, reduce caderea parului si stimuleaza regenerarea. Astfel, Thymuskin este tratamentul ideal in alopecia areata. 

E important faptul ca tratamentul Thymuskin impotriva caderii parului se adreseaza tuturor tipurilor de alopecie si este eficient in toate etapele de cadere a parului. Actiunea anticadere si de regenerare a fost evaluata pozitiv in mod repetat.

Studiile clinice desfasurate au relevat o rata de succes a THYMUSKIN în cazul alopeciei androgenice, telogen effluvium, alopecia areata și alopecia difuză de peste 90%, fără efecte secundare resimțite pe termen lung. 

Citeste si

Thymuskin - Eficacitate si tolerabilitate

Ultracapil Tripack, Ser tratament caderea parului, Eye Care Cosmetics Alopecie Difuza si Areata
Ultracapil Hair Serum este un ser-tratament dedicat pentru părul slab, cu tendinta de cadere. Pachetul contine 3 flacoane Ultracapil Ser tratanent caderea parului, 75ml, Eye Care Cosmetics ...
265,00 RON
Ultracapil ser-tratament caderea parului, 75ml, Eye Care Cosmetics Alopecie Difuza si Areata
Este părul slab, cu tendința de a cădea? Ultracapil Hair Serum este făcut pentru tine: Ultracapil este un produs cu o nutriție intensă, cu o concentrație deosebit de mare de ingrediente active...
145,50 RON