Problemele nutriţionale ale pacienţilor care urmeaza terapii oncologice trebuie gestionate corespunzător. Oncologia este o arie medicală în care progresele pot îmbunătăţi rezultatele pentru pacienţi, însă prezenţa malnutriţiei la pacienţii oncologici poate limita raspunsul la cele mai bune şi noi terapii. 

Pacienții cu cancer au risc mare pentru malnutriție, atât boala cât și tratamentele amenințandu-le statusul nutrițional.

Pana la 20% dintre decesele pacienților cu cancer pot fi atribuite mai degrabă malnutriției decât bolii. Astfel, nutriția este un aspect important al îngrijirii multimodale a cancerului.

În Europa, doar ceva peste 30% dintre pacienții cu cancer expuşi riscului de malnutriție au primit efectiv suport nutrițional (suplimente nutritionale orale și / sau nutriție parenterală și / sau enterală).


OlioVita x60cps, VITAE SOLUTII NUTRITIE SI SUPLIMENTE
Oliovita este un produs pe bază de extras de ulei de cătină de înaltă calitate ce ajută la menținerea sănătății pielii și a mucoaselor. Este singurul produs pe bază de ulei de cătină care se...
110,00 RON