Suplimentul alimentar Healios este o suspensie lichidă cu nutrienţi care ajută şi menţine sănătatea celulelor epiteliale şi a ţesuturilor mucoasei gurii, gâtului, esofagului şi tractului digestiv.

Nevoia de glutamină a organismului creşte atunci când corpul şi ţesuturile sale sunt supuse unui stres sau sunt expuse anumitor agenţi chimioterapici şi/sau radiaţiilor. Dacă anticipaţi că aveţi nevoie de susţinerea suplimentară oferită de Healios, ar trebui să îl luaţi chiar odată cu începutul oricărei perioade de stres crescut la nivelul gurii, gâtului, esofagului sau sistemului digestiv.

Una dintre cele mai sensibile zone este tubul digestiv în care transformarea sau înlocuirea rapidă şi normală a celulelor epiteliale are nevoie de susţinere nutriţională la cel mai ridicat nivel. Nutriţia corectă pentru mucoasa digestivă este de două ori mai importantă, deoarece mucoasa nu trebuie să fie doar hrănită şi refăcută, dar o mucoasa intestinală sănătoasă este esenţială pentru absorbţia adecvată a nutrienţilor pentru întregul corp.

Aceasta este o necesitate comună a celor care prezintă dificultăţi la înghiţire ca urmare a faptului că fac chimioterapie sau urmează tratament cu radiaţii sau au suferit o intervenţie chirurgicală dentară sau orală. Avantajele suplimentării cu nutrienţii care se găsesc în Healios au fost demonstrate clinic.