37.5®

Tehnologia 37.5®  funcțiTehnologie 37.5 Christine Headwearonează pe baza mecanismelor naturale ale corpului pentru a menține în permanență zona de confort optim la 37,5 grade. Confortul în îmbrăcăminte este determinat de temperatura noastră și de umiditatea la nivelul pielii noastre, cunoscută sub numele de microclimatul nostru.

Tehnologia brevetată 37.5® este încorporată definitiv în fibrele utilizate pentru producerea produselor Christine Headwear și nu se deterioreaza prin spalare. Particulele utilizează energia provenită din căldura corporală pentru a accelera mișcarea vaporilor și a accelera conversia lichidului în vapori. Aceasta crește notabil ratele de uscare și produsele cu această caracteristică unică usucă, de fapt, de până la 5 ori mai rapid decât un produs similar fără aceasta tehnologie. Și când umiditatea este îndepărtată, se mentine caldura corpului când este afara este rece și se mentine racoarea când este cald.

Particulele active utilizate în tehnologia 37.5® provin din surse naturale, cum ar fi cojile de nucă de nucă de cocos și minerale vulcanice, ceea ce face din aceasta o o linie de produse naturale și unice.

 

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-17.00

0720110363 contact@onconect.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!