Cauti un tratament impotriva caderii parului?

Exista diferite soluții și tratamente impotriva caderii parului pentru că și cauzele piederii parului sunt diferite: stilul de viață, stresul, modificările hormonale sau alte diferite afecțiuni, dieta dezechilibrată, fumatul sau tratamente medicamentoase.

Conform studiilor recente, circa 50% dintre femei și 80% dintre bărbați suferă de caderea parului, iar numărul lor crește în fiecare zi. Mai grav, tot mai mulți tineri încep să se confrunte de la vârste fragede cu retragerea liniei părului și cu formarea cheliei.

Lupta impotriva caderii parului este, în cele mai multe cazuri, sarcina mai ușoară

Reactivarea unei noi cresteri a parului, regenerarea noilor fire de păr după caderea parului durează de obicei mai mult și nu este întotdeauna posibilă (depinde de tipul și cauza caderii parului, starea rădăcinii firului de păr, sănătatea și rezistența la tratamente, etc.)

Totul se reduce la foliculul pilos, respectiv rădăcina firului de par și zona din jurul acestuia. Parul seamană mult cu o plantă, sănătatea rădăcinii fiind cea mai importantă. Este vorba despre viabilitatea radacinii.

Găsești în pagină tratamente contra caderii a părului, indiferent de tipul sau gradul de cadere 

THYMUSKIN, tratament anticadere par, include un remarcabil complex activ de ingrediente, respectiv complexul de peptide GKL-02, care

  • blochează DHT și enzimele ce sunt responsabile de caderea parului
  • reactivează keratinocitele, celulele care determină creșterea firului
  • peptidele timice activează rădăcina firului de păr și celulele din matricea părului

Cele 3 linii de produse Thymuskin tratament impotriva caderii parului actioneaza intens contra caderii. Se diferențiază prin concentratia complexului activ GKL-02: Thymuskin Classic este linia de bază, pentru utilizare generală, iar Thymuskin Forte este cea mai concentrată.

Sistemul Thymuskin constă în utilizarea combinată a samponului anticadere si serului Thymuskin. Atat șamponul, cat și serul Thymuskin, conțin peptide timice (GKL-02), dar serul are o concentrație mai mare și o penetrare mai bună a scalpului - ajunge mai bine la rădăcină. Acesta este motivul pentru care serul este cel mai eficient produs pentru oprirea caderii parului, precum și pentru regenerare. Samponul este, în primul rand, pentru curătarea scalpului și pregătirea unor conditii mai bune de penetrare a serului.

Samponul contra caderii parului poate ajuta și la problemele foarte ușoare. Dacă doriti să faceti diferentieri la nivel de produs, puteti considera că samponul Thymuskin poate fi eficient pentru cazurile foarte usoare de cadere a parului. Mai mult, pacienții il folosesc pentru a menține un nivel mic de peptide timice după o terapie reușită pentru a conserva starea bună a părului pe termen lung.

  • Folositi șamponul Thymuskin pentru probleme foarte ușoare
  • Utilizați sistemul Thymuskin (șampon + ser) pentru toate celelalte probleme de cadere a parului sau de regenerare și crestere

Produsele Thymuskin, recomandate ca soluții impotriva caderii parului, au dovedit o tolerabilitate excelentă. Sunt potrivite atat pentru femei, cat și pentru bărbați, fără efecte secundare chiar și pe timp îndelungat.

Poti combina un tratament topic cu unul de suplimentare a nutrientilor cu rol in sanatatea parului, asa cum sunt suplimentele alimentare MantraPharm - specifice atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Cum aleg cel mai bun tratament impotriva caderii parului?

Ultracapil ser-tratament caderea parului, 75ml, Eye Care Cosmetics IMPOTRIVA CADERII PARULUI
Este părul slab, cu tendința de a cădea? Ultracapil Hair Serum este făcut pentru tine: Ultracapil este un produs cu o nutriție intensă, cu o concentrație deosebit de mare de ingrediente active...
145,50 RON