Cauti un tratament impotriva caderii parului?

Exista diferite solutii, dar un tratament impotriva caderii parului trebuie sa tina cont, in primul rand, de cauzele piederii parului care sunt diferite: stilul de viata, stresul, modificarile hormonale sau alte diferite afectiuni, dieta dezechilibrata, fumatul sau tratamente medicamentoase.

Toti pierdem aproximativ 100 de fire de par pe zi. Daca din punct de vedere structural cade mai mult par decât creste ulterior, sau daca parul creste mai putin rapid sau mai subtire, caderea parului va deveni vizibila la un moment dat.

Conform studiilor recente, circa 50% dintre femei si 80% dintre barbati sufera de caderea parului, iar numarul lor creste în fiecare zi. Mai grav, tot mai multi tineri încep sa se confrunte de la vârste fragede cu retragerea liniei parului si cu formarea cheliei.

Lupta impotriva caderii parului este, în cele mai multe cazuri, sarcina mai usoara

Totul se reduce la foliculul pilos, respectiv radacina firului de par si zona din jurul acestuia. Parul seamana mult cu o planta, sanatatea radacinii fiind cea mai importanta. Este vorba despre viabilitatea radacinii si, indiferent ce tratament impotriva caderii parului alegi, tine cont sa actioneze la nivelul radacinii.

Reactivarea unei noi cresteri si regenerarea noilor fire de par dupa caderea parului dureaza de obicei mai mult si nu este întotdeauna posibila (depinde de tipul si cauza caderii parului, starea radacinii firului de par, sanatatea si rezistenta la tratamente, etc.)

Exista tratament impotriva caderii a parului, indiferent de tipul sau gradul de cadere 

Gasesti in pagina tratamentul THYMUSKIN anticadere care include un remarcabil complex activ de ingrediente, respectiv complexul de peptide GKL-02. Acesta blocheaza DHT si enzimele ce sunt responsabile de caderea parului, reactiveaza celulele care determina cresterea firului si activeaza radacina firului de par si celulele din matricea parului.

Tratamentul impotriva caderii parului Thymuskin consta în utilizarea combinata a samponului anticadere si serului Thymuskin. Atat samponul, cat si serul Thymuskin, contin peptide timice (GKL-02), dar serul are o concentratie mai mare si o penetrare mai buna a scalpului - ajunge mai bine la radacina. Acesta este motivul pentru care serul este cel mai eficient produs pentru oprirea caderii parului, precum si pentru regenerare. Samponul este, în primul rand, pentru curatarea scalpului si pregatirea unor conditii mai bune de penetrare a serului.

Samponul poate fi folosit ca si tratament impotriva caderii parului in cazul problemelor foarte usoare. Mai mult, poate fi folosit pentru a mentine un nivel mic de peptide timice dupa o terapie reusita pentru a conserva starea buna a parului pe termen lung. Dar utilizati sistemul Thymuskin (sampon + ser) pentru toate celelalte probleme de cadere a parului sau de regenerare si crestere

Produsele Thymuskin, recomandate ca tratament impotriva caderii parului, au dovedit o tolerabilitate excelenta. Sunt solutiile potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati, fara efecte secundare chiar si pe timp îndelungat.

Poti combina un tratament topic cu unul de suplimentare a nutrientilor cu rol in sanatatea parului, asa cum sunt suplimentele alimentare specifice atat pentru femei, cat si pentru barbati. Lipsa de vitamine, minerale si alti nutrienti poate juca, cu siguranta, un rol în caderea parului. Cu un supliment pentru caderea parului poti fi sigur ca primesti vitaminele si mineralele potrivite.

Cum aleg cel mai bun tratament impotriva caderii parului?

Sampon antimatreata si regenerator pentru scalp, THYMUSKIN, 200ml ANTIMATREATA, MANCARIME SCALP
THYMUSKIN Sampon antimatreata regenerator pentru scalp s-a dovedit eficient cu adevarat impotriva matretii si a mancarimii scalpului. Calmeaza scalpul iritat, fiind tratament suport in dermatita...
157,50 RON