THYMUSKIN FORTE, tratamentul pentru caderea masiva a parului si ingrijire regenerativa

Contine +100% ingredient activ GKL-02, fiind linia Thymuskin cea mai concentrata.

Thymuskin Forte este gama de îngrijire premium pentru scalpul si parul deteriorat, afectat pentru o perioada lunga de timp, pentru cazurile de cadere masiva a parului si pentru regenerarea si sustinerea cresterii a noi fire de par. Formula produselor din gama Thymuskin Forte contine un numar mare de ingrediente de ingrijire de înalta calitate ce compenseaza deficientele caracteristice parului în cazul problemelor pe termen lung: vitamina E, pantenol, biotina, lecitina si proteine vegetale pentru hidratarea si îngrijirea firului de par.

  • Reactiveaza foliculii de par inactivi, astfel activeaza regenerarea a noi fire de par si sustine intens aceasta crestere
  • THYMUSKIN FORTE Sampon este lipsit de SLS (sodium lauret sulfat), parabeni, silicon si ingrediente de origine animala. 

Cand se utilizeaza THYMUSKIN FORTE?

  • contra caderii masive a parului; utilizarea Thymuskin se refera doar la simptomul caderii parului, nu la cauza.

  • pentru regenerarea noilor fire de par si sustinerea cresterii atata timp cat foliculii pilosi nu sunt complet atrofiati (caderea parului de max.3 ani)

  • alopecie dupa boli si tratamente medicamentoase
  • Alopecie indusa de citostatice 

Un caz extrem, de exemplu, îl reprezinta caderea parului dupa tratamentele medicamentoase pentru glanda tiroida sau chimioterapia blanda. Studiile clinice au demonstrat eficienta THYMUSKIN FORTE impotriva caderii parului, alaturi de tratamentul oncologic de baza, în cazurile de alopecie indusa de citostatice.

THYMUSKIN FORTE are avantajul de a fi un sistem care are actiune completa asupra parului si scalpului. Tratamentul pentru par cu Thymuskin Forte consta în Sampon si Ser tip gel: actiune de curatare eficienta a scalpului, reduce caderea parului si stimuleaza si sustine cresterea si regenerarea.

Samponul are rol de curatare si îngrijire si un pH prietenos cu pielea. Curata delicat scalpul si ii ofera ingredientul activ GKL-02 si îl pregateste pentru aplicarea serului Thymuskin. Samponul Thymuskin Forte este potrivit în special pentru parul deteriorat. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa îl utilizati ca sistem în 2 pasi: Thymuskin Forte sampon si ser. Utilizarea Thymuskin se refera doar la simptomul caderii parului, nu la cauza.

Thymuskin Forte este recomandat atat femeilor, cat si pentru barbatilor, fara efecte secundare chiar la utilizare pe termen lung.

Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse pentru parul si scalpul tau. Tine minte: sampoanele si serurile Thymuskin Forte pot fi combinate cu cele din gamele CLASSIC si MED pentru eficacitate maxima.

Pentru confortul tau, poti vedea si colectia noastra de turbane elegante pentru femei.

Sampon-tratament pentru caderea masiva a parului, THYMUSKIN FORTE, 100 ml THYMUSKIN® FORTE
Samponul THYMUSKIN FORTE, cel mai concentrat sampon Thymuskin, este samponul-tratament pentru caderea masiva a parului si pentru ingrijirea intensa a parului si scalpului deteriorat. Stimuleaza...
205,80 RON
Sampon-tratament pentru caderea masiva a parului, THYMUSKIN FORTE, 200 ml THYMUSKIN® FORTE
Sampon-tratament THYMUSKIN FORTE pentru caderea masiva a parului si pentru ingrijirea intensa a parului si scalpului deteriorat. Stimuleaza regenerarea si cresterea parului prin reactivarea...
297,20 RON
Ser, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare, THYMUSKIN FORTE, 200ml THYMUSKIN® FORTE
Caderea masiva a parului poate fi tratata in mod eficient cu THYMUSKIN FORTE Ser tip gel. Activeaza regenerarea unei noi cresteri a parului. Tratament pentru caderea masiva a parului si...
363,30 RON
Ser, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare, THYMUSKIN FORTE, 100ml THYMUSKIN® FORTE
THYMUSKIN FORTE Ser gel este tratamentul recomandat pentru activarea regenerarii noilor fire de par in cazul caderii masive a parului. Ofera ingrijire intensa pentru par si scalp deteriorat si...
243,60 RON