Tratamentul pentru par THYMUSKIN FORTE este recomandat in cazuri de cadere masiva a parului si scalp devitalizat

Fiind linia de produse cu cea mai mare concentratie de ingredient activ GLK-02, +100%, Thymuskin Forte este linia de ingrijire premium pentru parul si scalpul afectat pentru o perioada lunga de timp. Un numar mare de ingrediente de ingrijire de inalta calitate compensează deficientele caracteristice parului in cazul problemelor pe termen lung.

  • Stimuleaza regenerarea unei noi cresteri a parului prin reactivarea foliculilor de par inactivi si sustine intens aceasta crestere.
  • THYMUSKIN FORTE Sampon este lipsit de SLS (sodium lauret sulfat), parabeni, silicon si ingrediente de origine animala. 

Cand se utilizeaza THYMUSKIN FORTE?

  • impotriva caderii masive a parului (nu din cauze patologice)

  • pentru reactivarea cresterii parului si regenerarea a noi fire de par atata timp cat foliculii pilosi nu sunt complet atrofiati (pierderea parului de max.3 ani)

  • alopecie dupa boli si tratamente medicamentoase
  • Alopecie indusa de citostatice 

Un caz extrem, de exemplu, il reprezinta caderea parului dupa tratament medicamentos pentru glanda tiroida sau chimioterapia blanda. Studiile clinice au demonstrat eficienta THYMUSKIN® contra caderii parului, alaturi de tratamentul oncologic de baza, in cazurile de alopecie indusa de citostatice.

Utilizarea unui sistem care are actiune completa asupra parului si scalpului asa cum este THYMUSKIN FORTE este un plus major. Tratamentul pentru par cu Thymuskin Forte consta in Sampon si Ser tip gel: curata eficient, reduce caderea parului si stimuleaza si sustine cresterea si regenerarea.

Recomandat pentru barbati si femei, fara efecte secundare chiar la utilizare indelungata.

Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse pentru parul si scalpul tau. Tine minte: sampoanele si serurile Thymuskin din gamele CLASSIC, MED si FORTE pot fi combinate intre ele pentru eficacitate maxima.

Poti vedea si colectia noastra de turbane pentru confortul tau.

Ser, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare, THYMUSKIN FORTE, 100ml THYMUSKIN® FORTE
THYMUSKIN FORTE Ser gel este tratamentul recomandat pentru activarea regenerarii noilor fire de par in cazul caderii masiva a parului. Ofera ingrijire intensa pentru par si scalp deteriorat si...
243,60 RON
Ser, Tratament Par, Cadere masiva si Regenerare, THYMUSKIN FORTE, 200ml THYMUSKIN® FORTE
Caderea masiva a parului poate fi tratata in mod eficient cu THYMUSKIN FORTE Ser tip gel. Activeaza regenerarea unei noi cresteri a parului. Tratament pentru caderea masiva a parului si...
363,30 RON