Tratamentul pentru par THYMUSKIN MED, cu o concentratie superioara de ingredient activ inovator, +25% GKL-02, asigura o actiune intensa si sustinuta in cazul caderii moderate sau masive a parului. 

Solutia THYMUSKIN MED in Alopecie Areata & Difuza

  • Reduce caderea parului
  • Actioneaza complet la nivelul radacinii firului de par: activeaza regenerarea noilor fire de par si sustine cresterea parului. 
  • In plus, THYMUSKIN MED reprezinta si solutia pentru reactivarea foliculilor de par inactivi de cel mult 3 ani, astfel ca si zonele cu chelie pot avea o rezolvare.

GKL-02, complexul de peptide timice conținut în Thymuskin, inhibă diferite enzime responsabile pentru căderea părului. Eficacitatea biologică a Thymuskin este deosebit de evidentă prin activarea celulelor părului (keratinocitele), care influențează decisiv creșterea fiziologică a părului. Formarea părului este stimulată și faza de creștere extinsă. Acest lucru stimulează si sustine creșterea părului într-un mod durabil.

Eficienta tratamentului pentru par Thymuskin Med a fost dovedita clinic, studiile prezentand rezultate pozitive in toate tipurile de alopecie:

  • o reducere a caderii parului, in medie, la 99% dintre barbati si femei
  • ameliorarea seboreei si eritemului in cazul a 93% dintre femei si 76% dintre barbati.

» Solutie in alopecia difuza (caderea difuză a părului): în funcție de cauză și etapă, se recomanda utilizarea pentru o perioada de minim 3 - 6 luni.

» Solutie in alopecia areata (căderea circulară a părului, goluri de par): atunci când noi fire de par incep sa apara la nivelul golurilor de par mențineți utilizarea la un nivel redus de trei ori pe săptămână timp de încă 4-6 săptămâni pentru a menține statutul. Apoi reduceți încet și opriți tratamentul.

Sistemul dermatologic Thymuskin consta in folosirea combinata a Samponului contra caderii si a Serului tip gel cu rol anticadere si de regenerare a unei noi cresteri a parului.

Este recomandat pentru tratamentul alopeciei areata si difuze pentru barbati si femei, fara efecte secundare chiar la utilizare indelungata. Toate produsele sunt lipsite de parabeni, silicon, parfumuri si ingrediente de origine animala.

Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse Thymuskin pentru parul si scalpul tau.

Sampon-tratament in alopecia difuza si areata, THYMUSKIN MED, 100ml THYMUSKIN® MED
Sampon-tratament THYMUSKIN MED pentru alopecia difuza si alopecia areata, caderea moderata si masiv a a parului, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Cu o concentratie superioara de...
157,50 RON
Sampon-tratament in alopecia difuza si areata, THYMUSKIN MED, 200ml THYMUSKIN® MED
THYMUSKIN MED Sampon-tratament in alopecia areata, alopecia difuza, caderea moderata si masiva a parului de cauze fiziologice, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Sustine eficient...
209,00 RON
Ser, Tratament alopecia difuza si areata, Regenerare Par, THYMUSKIN MED, 200ml THYMUSKIN® MED
THYMUSKIN MED Ser tip gel pentru alopecia difuza si alopecia areata, caderea moderata si masiva a parului. Opreste caderea parului si este un regenerant fantastic pentru noi fire de par. In plus,...
277,20 RON
Ser, Tratament alopecia difuza si areata, Regenerare Par, THYMUSKIN MED, 100ml THYMUSKIN® MED
T HYMUSKIN MED Ser gel, tratament pentru alopecia difuza si areata, caderea moderata si masiva a parului. Cu o concentratie superioara de ingrediente active, +25% GKL-02, recomandat pentru par...
195,30 RON