Cum utilizez THYMUSKIN

Cum utilizez THYMUSKIN este o intrebare perfect legitima.

Fiind un sistem dermatologic, aplicarea trebuie facuta corect, astfel incat eficienta sa fie maxima. 

Sistemul THYMUSKIN consta in utilizarea Samponului Thymuskin contra caderii parului in combinatie cu Thymuskin ser tratament. 

Sistemul în 2 pași Thymuskin răspunde în mod eficient nevoilor personale de tratare a căderii părului. 

Principii de baza in utilizare: 

»» Spalati parul cu THYMUSKIN Sampon

»» Masati scalpul folosind THYMUSKIN Ser

»» Folositi o cantitate mai redusa, dar frecvent
THYMUSKIN Ser trebuie, initial, utilizat zilnic dupa spalarea parului cu THYMUSKIN Sampon contra caderii parului. 

Spalati regulat parul cu THYMUSKIN Sampon (zilnic sau de cel putin 3 ori pe saptamana). Dupa uscarea parului, masati scalpul cu THYMUSKIN Ser (nu aplicati serul pe par). Dupa 8-15 saptamani de utilizare a THYMUSKIN cu complex activ peptidic GKL-02 se observa o stare de normalizare a parului. Radacinile parului sunt stimulate sa creasca. Utilizarea sistemului THYMUSKIN poate fi redusa la 3 ori pe saptamana dupa ce caderea parului s-a normalizat si sunt mai putin de 100 de fire de par cazute zilnic – respectiv cel mai bun rezultat personal. Recomandam folosirea in continuare a terapiei contra caderii parului THYMUSKIN® pentru cel putin 3 luni.

Dupa obtinerea unui rezultat pozitiv, puteti folosi THYMUSKIN Classic, care are o concentratie mai mica si poate mentine rezultatul obtinut pentru o perioada mai lunga.

THYMUSKIN SAMPON contra caderii parului

Spalati-va parul in mod regulat cu THYMUSKIN Sampon (zilnic sau cel putin 3x pe saptamana). In cazul caderii parului, de multe ori se evita spalarea zilnica, chiar dacă spalarea parului nu duce, în general, la caderea parului. In acest caz, recomandam spalarea parului cel putin 2-3 x pe săptămână. Va rugam sa tineti cont ca este esential sa mentineti aplicarea zilnica a THYMUSKIN Ser.
durata de utilizare sampon thymuskin

Cantitatea recomandata de sampon folosita pentru o spalare este de dimensiunea unei alune (aprox. 1,5ml) pentru par scurt; pentru par lung cantitatea este dubla.

1. Pentru curatare delicata si tratamentul de baza, clatiti bine parul cu apa calda.

2. Masati usor parul si scalpul timp de un minut.

3. Clatiti bine parul cu apa calda.

4. Uscati parul, preferabil cu un prosop.

După spalarea si uscarea parului (nu este necesar ca parul sa fie 100% uscat, este suficient daca este zvantat cu prosopul), aplicati THYMUSKIN Ser pe scalpul curat si intindeti uniform (nu clatiti ulterior). Dacă utilizati un uscator de par, nu-l indreptati direct spre scalp, ci ridicati-va parul pentru a indrepta uscatorul de-a lungul firului de par. In mod optional, puteti selecta o temperatura scazuta sau medie a uscatorului sau puteti menține o distantă mai mare intre uscator si par. In acest fel, scalpul este protejat de aerul fierbinte, care mai intai usuca scalpul si apoi provoaca transpiratia scalpului.

THYMUSKIN SER tratament contra caderii parului


durata de utilizare flacon Thymuskin ser

Aplicati in mod egal THYMUSKIN Ser doar la nivelul scalpului (nu trebuie să coboare pe frunte sau ceafa). Nu este nevoie sa-l aplicati pe par. 
Dozarea de obicei 2-4ml. (De 1 sau 2 ori marimea unei alune).

1. Așezati varful aplicatorului direct pe scalp pentru a aplica serul THYMUSKIN în picaturi precise pe scalp.Aplicare Thymuskin Ser

2. Masati scalpul cu varfurile degetelor cu miscari circulare pana cand vi pare ca este uscat.

3. De obicei, este nevoie sa impartiti parul in 4-6 linii de par pentru a aplica serul pe tot scalpul. Este un produs de tip “leave-in”, nu clatiti.

4. La sfarsit va puteti aranja parul asa cum obisnuiti. De asemenea, puteti utiliza produsele de styling ca de obicei. Nu este necesara uscarea parului sau a scalpului după aplicare.

5. THYMUSKIN Ser poate fi aplicat pe scalp, atat in cazul parului inca umed, cat si al parului deja uscat. De asemenea, poate fi aplicat si in zilele în care parul nu a fost spalat.

THYMUSKIN Ser trebuie, initial, utilizat in fiecare zi după spalarea parului cu THYMUSKIN Sampon contra caderii parului. Serul Thymuskin ar trebui folosit zilnic cel putin in primele 8-12 saptamani. Este important sa stiti ca, la inceputul utilizarii Thymuskin, activarea foliculilor de par poate duce la o usoara crestere a caderii parului. Pentru a reduce acest potential efect, ajustati aplicarea THYMUSKIN Ser, pentru primele 6 saptamani, la fiecare 2 zile si ulterior zilnic (chiar si in zilele in care nu va spalati parul). Un rezultat poate fi observat, in general, dupa aproximativ 8-15 saptamani, caracterizat printr-o stabilizare a starii parului (intarirea firului de par) si o reducere a numarului de fire de par care cad în fiecare zi. Utilizarea zilnica trebuie totusi continuata pentru o durata de cel putin 12-15 saptamani.

Utilizarea poate fi redusa la 3 ori pe saptamana după ce caderea parului s-a normalizat si in fiecare zi cad mai putin de 100 de fire de par – respectiv cea mai buna valoare personala.

Dupa inca 3 luni, daca pierderea parului nu s-a agravat, utilizarea poate fi redusă si mai mult, de doua ori pe saptamana, după spalarea cu THYMUSKIN Sampon contra caderii parului.

EVOLUTIE

Timpul de crestere a parului poate fi variabil deoarece depinde de tipul de cadere a parului, de rezistenta la caderea parului si de predispozitia individuala (receptivitatea) persoanei afectate. De indata ce pierderea parului s-a oprit si starea parului este normala, puteti utiliza THYMUSKIN Sampon și THYMUSKIN Ser mai putin frecvent, dar de două ori pe săptămână. Dacă nu doriți să continuati să utilizati Thymuskin, trebuie să vă asteptati la caderea parului după aproximativ 3 luni, in special in cazul unei caderi de par de cauza androgenica.

Pierderea patologica a parului poate fi un semn de boala. In astfel de cazuri, trebuie să consultati un medic pentru a afla cauza. De asemenea, puteți obtine sfaturi de la farmacistul dumneavoastra sau de la specialistul THYMUSKIN.

»»  Nu uitati să utilizati produsele THYMUSKIN si la salonul de coafura în timpul terapiei. In acest fel puteti asigura o aplicare continua.

»» Toate produsele THYMUSKIN sunt concentrate, deci folositi cu moderatie.

DETERIORARE INITIALA

Faza de acomodare:

La inceputul terapiei cu THYMUSKIN, activarea foliculilor de par poate determina o usoara crestere a caderii parului, deoarece firele de par se inmulțesc foarte repede si elimina parul inactiv. Pentru a minimiza acest efect, ajustați utilizarea șamponului Thymuskin la ritmul obișnuit de spălare (cel puțin o dată pe săptămână). Aplicați serul Thymuskin odată la două zile în primele 4 săptămâni și zilnic după această perioadă (chiar și în zilele în care nu vă spălați pe păr). Reduceți gradual aplicarea de Thymuskin după finalizarea tratamentului.

Vă rugăm să rețineți că creșterea căderii părului este un semnal pozitiv care confirmă reactivarea rădăcinilor părului. Este un proces individual, pentru fiecare pacient. De cele mai multe ori reactivarea cresterii parului devine tot mai evidenta pană în săptămâna 8 de tratament.

» În special șamponul Thymuskin Med și serul tip gel Thymuskin Med sunt adecvate pentru utilizarea în sarcină sau alăptare, dar și pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Toate șampoanele Thymuskin pot fi aplicate fără nicio grijă din acest punct de vedere. Thymuskin este foarte bine tolerat când este folosit conform instrucțiunilor.

» Căderea părului poate fi un simptom al unei afecțiuni organice. Vindecarea cauzelor organice nu ține de domeniul de aplicare al Thymuskin. Prin urmare, pierderea de păr poate reveni după oprirea utilizării Thymuskin, atâta timp cât cauza organică persistă. În aceste cazuri trebuie să consultați medicul dumneavoastră.

Aproape toti pacientii raspund la actiunea peptidelor timice, acestea fiind identice la fiecare individ. Uneori, raspunsul apare chiar in prima saptamana, alteori dupa mai mult timp si apare o deteriorare initiala.
Rabdarea si frecventa vor avea succes in majoritatea cazurilor.

Căderea părului poate avea multe cauze. Dacă problema persistă, solicitați sfatul medicului sau farmacistului. Informațiile și sfaturile de pe aceste pagini nu înlocuiesc o vizită la medic și nu reprezintă un diagnostic medical.