Turbanele si esarfele Christine Headwear sunt produse de stilisti danezi, iar scopul lor este de a oferi femeilor care sufera de caderea parului o reala alegere dintr-o gama larga de produse naturale si indelung testate, placute la atingere si care permit femeilor sa aiba grija de ele, atat fizic, cat si psihic.

O mare parte din identitatea noastra sta in parul nostru, iar atunci când femeile sufera de boli grave si tratamentul le face sa-si piarda parul, ele lupta nu doar pentru a supravietui, ci si pentru a mentine un sentiment de normalitate, feminitate si demnitate.
Este important ca femeile sa gaseasca inspiratie în produsele Christine Headwear si sa se simta confortabil, elegante, la moda si încrezatoare atunci cand le poarta.

Designul modern al turbanelor se concentreaza pe versatilitate, tendinte si modalitati de fixare. Toate gamele Christine Headwear sunt adaptate pentru a oferi volum si plinatate unui cap lipsit de par sau cu par subtire si rar, pentru a crea o tinuta sigura si confortabila si o silueta gratioasa.

Christine Headwear este specializată în designul și producția de articole pentru acoperirea capului care satisfac tendințele internaționale și produce două colecții în fiecare an.

Turbane Christine Headwear

Toate turbanele sunt realizate fara cusaturi iritante, cusaturile sunt ascunse sub o captuseala de bambus moale. 
Colectiile Christine Headwear apar sub branduri diferite: Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit.
Brandul ofera turbane si esarfe din materiale extrem de moi si blande cu scalpul pentru femeile care sufera de alopecia dupa chimioterapie si nu numai.

Gama de turbane Christine Caretech® Bamboo a primit certificarea Oeko-Tex Standard 100 în 2015. Standardul Oeko-Tex 100 este asigurarea ca produsul nu contine sau nu elibereaza substante nocive.Un produs etichetat Oeko-Tex face obiectul testelor anuale efectuate de un institut Certificat Oeko-Tex pentru a se asigura ca produsul respecta intotdeauna standardele și reglementările Oeko-Tex. Turbanele confectionate din materiale Caretech® Bamboo și Caretech® Milk sunt aprobate pentru clasa de produse I: pentru textile in contact strans cu pielea foarte sensibila.

Seria turbanelor Christine Headwear Sun este in permanenta testata si este certificata conform standardului Arpansa AS/NZS 4399:1996. Arpansa este prescurtarea pentru Australian Radiation Protection and Nuclear Safety Agency. Etichetele Arpansa UPF ofera consumatorilor incredere ca produsul pe care il cumpara le va oferi protectie solara efectivă. Daca o eticheta de imbracaminte poarta aceasta marca comerciala, inseamna ca s-a efectuat testarea de laborator, iar Arpansa este convinsa ca materialele utilizate pentru realizarea produsul respectiv vor asigura protectia solară indicata pe eticheta de rating.

Christine Headwear - un brand înregistrat CE, astfel incat femeile care au nevoie de acoperirea capului pot fi sigure ca turbanele respecta standardele de sanatate, siguranta si mediu. Marcajul CE cere documentarea tuturor etapelor proceselor de lucru atat pe plan intern, cat si extern. Fiecare pas in procesele de productie, vanzari si marketing trebuie să fie strict documentat. Christine Headwear este clasificat ca o imbracaminte medicala în conformitate cu Directiva UE pentru echipamentele medicale (93/42/CEE).

Una dintre competențele cheie constă în crearea formei perfecte, astfel încât articolele pentru cap să rămână mereu la locul lor. Materialele noastre naturale sunt moi și confortabile și nu conțin substanțe chimice care ar putea irita pielea. Principalele materiale utilizate în modelele Christine Headwear sunt certificate CE conform Directivei UE (MDR 2017/745) și includ atât Caretech® Bamboo, Caretech® Supima și 37.5® Technology.