Sampon contra caderii parului

Samponul contra caderii parului este ideal sa aiba o actiune completa, respectiv rol anticadere si de regenerare a parului, asa cum sunt sampoanele Thymuskin. Avantajul acestora este ca fac parte dintr-un sistem complet, sistemul dermatologic THYMUSKIN.
In acest sistem, samponul se asociaza cu serul THYMUSKIN pentru o actiune completa contra caderii parului si regeneranta. Eficienta este dovedita clinic atat pentru femei, cat si pentru barbati, fara efecte secundare. Rezultatul este un par mai des, mai rezistent si sanatos. 
Sampoanele THYMUSKIN sunt structurate in 3 linii de produse cu concentratii diferite, functie de nivelul de cadere al parului, la care se adauga Samponul Regenerator pentru Scalp, indicat in caz de matreata si ca suport in dermatita seboreica si scalp iritat. 

Samponul contra caderii parului se recomanda sa fie adaptat nevoilor tale particulare, respectiv sa tina seama de nivelul de pierdere al parului si de conditia scalpului. Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse pentru parul si scalpul tau.

Sampon si Ser, Tratament Cadere masiva si regenerare par, THYMUSKIN FORTE, Set 100ml 12%
Sampon si Ser, Tratament par, Cadere masiva si regenerare, THYMUSKIN FORTE, Set 200ml 20%
Sampon si Ser, Tratament Cadere Par si Regenerare, THYMUSKIN CLASSIC, Set 100ml 9%
Sampon si Ser, Tratament Par, Cadere moderata si Regenerare, THYMUSKIN MED, Set 100ml 12%
Sampon si Ser, Tratament Cadere Par si Regenerare, THYMUSKIN CLASSIC, Set 200ml 10%
Sampon si Ser, Tratament Par Cadere moderata si Regenerare, THYMUSKIN MED, Set 200ml 13%