Eye Care Cosmetics, gama completă concepută pentru piele și ochi sensibili sau alergici

Astăzi, Eye Care Cosmetics este o gamă completă de machiaj și îngrijire a pielii dedicată tuturor tipurilor și momentelor de sensibilitate. Este recomandat de medici dermatologi, alergologi, oncologi si oftalmologi confruntati cu un mediu la care oamenii devin din ce in ce mai sensibili.

Din ce în ce mai mulți oameni sunt acum intoleranți sau alergici la produsele cosmetice. Pentru ca industria frumuseții să poată fi accesibilă tuturor, produsele Eye Care Cosmetics sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu dermatologi, oftalmologi și specialiști în alergie, astfel încât să puteți fi siguri de toleranța lor perfectă.

Un concept unic: bio-inerția formulărilor

Pe baza expertizei lor în dermo-contactologie, Laboratoires Contapharm au descoperit bio-inerția formulărilor care împacă toleranța cu eficacitatea și frumusețea, depășind cu mult cerințele nu doar ale produselor hipoalergenice.

Produse de îngrijire a pielii adaptate pentru pielea sensibilă și alergică

Produsele de îngrijire a pielii de la EYE CARE COSMETICS sunt formulate pentru a calma iritațiile, tensiunea, furnicăturile și roșeața celor mai sensibile tenuri, printr-o selecție riguroasă de ingrediente, în special ingrediente active. Acest proces strict de selecție își propune să întărească apărarea naturală a pielii și să o protejeze împotriva factorilor externi.

Machiaj conceput intr-un mod unic, sigur pentru toți

Conceput pentru a evita orice reacție de intoleranță cu sau fără lentile de contact, produsele de machiaj Eye Care Cosmetics sunt dezvoltate folosind substanțe special selectate pentru siguranța lor completă și compatibilitatea lor cu biomaterialele (lacrimi, cornee, linia genelor, epidermă, mucoase. .. și biomateriale).

Peste 30 de ani dedicati pielii sensibile sau alergice

De peste 30 de ani, produsele de îngrijire și machiaj de la Eye Care Cosmetics au oferit o soluție cosmetică purtătorilor de lentile de contact sau celor cu piele sensibilă sau alergică. Multe femei au redescoperit plăcerea de a avea grijă de sine datorită acestor produse cu toleranță foarte mare.

Eye Care Cosmetics ofera o soluție dermo-cosmetică care permite persoanelor cu piele sensibilă, alergică, purtătorilor de lentile de contact sau pacienților care urmează un tratament pentru cancer să aibă grijă de ei înșiși și să-și recupereze feminitatea, oferind o gamă de produse de îngrijire a pielii și de machiaj adaptate nevoilor lor. 

Utilizeaza expertiza sa în intoleranță și alergii pentru a dezvolta produse dermocosmetice sigure și eficiente, cu cerințe stricte de calitate. 

Eye Care Cosmetics este brandul dermocosmetic cu cosmetovigilența excepțională recomandată tenului sensibil sau reactiv.