TRATAMENT ANTIMATREATA si MANCARIME SCALP

Actiunea antimatreata este cautata de persoanele afectate de acesta problema care cunosc stresul psihologic de a fi nevoiți să-și verifice în mod constant urmele de matreata. Dar, dacă se produce presiune la nivelul scalpului prin spălarea părului din ce în ce mai des, acest lucru poate duce rapid la un cerc vicios.

Dermatia seboreică este o afectiune si cu implicatii de ordin psihologic. Apar mancarimi la nivelul scalpului, roseata si iritare, si pare a fi cauzată de predispoziția genetică. Aceasta afectează în special bărbații cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani și poate afecta nu numai scalpul, dar și alte regiuni ale corpului la nivelul carora există numeroase glande sebacee.

Tratamentul dermatitei seboreice poate necesita terapie variată. Foloseste cu incredere THYMUSKIN Regenerator pentru Scalp ca tratament antimatreata de susținere. Cu ingrediente active pe bază de plante, calmează scalpul inflamat, ameliorează mâncărimea scalpului și roșeața și reglează producția de celule moarte ale pielii.

Datorită acestor proprietăți, THYMUSKIN Regenerator pentru Scalp poate fi folosit în tratamentul formelor mixte de matreata, cum ar fi depozitele grase și celulele moarte uscate, dar si în alte cazuri în care scalpul are nevoie de o atenție specială, de exemplu mancarimea scalpului sau iritare. Datorită substanței active cu eficienta dovedita GKL-02, care imită extractul timic natural, acesta combate simultan si căderea ereditara a părului (alopecia androgenetica sau ereditara).

THYMUSKIN Regenerator pentru scalp poate fi folosit cu succes ca sampon in caz de mancarime a scalpului, iritatie si roseata.

Pentru a-ti ajuta cat mai mult scalpul, ia-ți ceva timp liber din când în când, pentru că si stresul poate provoca episoade de dermatita seboreică. Aerul proaspăt și lumina soarelui par, de asemenea, să aibă efecte amelioratoare; pe de altă parte, frigul tinde să agraveze simptomele.