Colectia Turbane si esarfe Toamna/Iarna

Turbanele de dama din colectia Toamna/Iarna Christine Headwear vin cu o frumoasa varietate de imprimeuri și culori de toamnă astfel incat este aproape imposibil să alegi doar un singur favorit. După ce am trecut printr-un sezon de primăvară / vară destul de turbulent, cu toții avem nevoie de un început nou.

Turbane de Toamna/Iarna cu imprimeuri sau uni

În acest sezon ne bucuram în aer liber cu turbanele de dama Christine Headwear. Cu Boho suntem înfășurați în culori profunde de toamnă și multă atmosferă. Elegant și clasic, Viva prezintă toate articolele clasice de care avem nevoie în acest sezon.

Toate turbanele de toamna Christine Headwear sunt adaptate pentru a oferi volum si plinatate unui cap lipsit de par sau cu par subtire si rar, pentru a crea o tinuta sigura si confortabila si o silueta gratioasa. Turbanele pentru femei au marime europeana universala, 54-58cm, reglabile, realizate fara cusaturi iritante, cusaturile fiind ascunse sub o captuseala de bambus moale. 

Christine Headwear este un brand înregistrat CE, astfel incat femeile care au nevoie de acoperirea capului pot fi sigure ca turbanele respecta standardele de sanatate, siguranta si mediu. 

Alege turbanul care ti se potriveste!

Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Scarlett Dark Brown, Catifea
Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Wine Red, Bumbac/Vascoza
BEATRICE turban cu panglica, Autumn Illusion, Vascoza din bambus 15%
Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Scarlett Floral Woods Mix, Catifea 15%
Turban Set BOHO SPIRIT SAPPHIRE, Scarlett Mix Brown, Catifea
Tula turban, Red Bud, Vascoza din Bambus
Nava turban, Black, Bumbac Caretech Supima 30%
EMMY turban, Black&Shiny, Captuseala Bumbac/Vascoza 30%
Rezultate de la 1 la 24 din 50