Alegerea corecta a produselor THYMUSKIN pentru tratamentul parului trebuie sa tina cont de cauza si gradul de cadere al parului, iar cele 3 linii de produse THYMUSKIN sunt perfect adaptate pentru fiecare tip de cadere a parului.

Sistemul dermatologic THYMUSKIN contine Sampon contra caderii parului THYMUSKIN utilizat in combinatie cu Serul THYMUSKIN, principalul responsabil de regenerarea si revitalizarea firelor de par. Astfel, tratamentul pentru par este complet: reducerea caderii parului si activarea regenerarii a noi fire, rezultatul fiind un par des, sanatos si frumos. 

THYMUSKIN este singurul remediu din lume pentru caderea parului care ia în considerare nu numai de diferitele grade de cadere, dar si conditia individuala a parului si scalpului, pentru ca fiecare dintre noi este diferit. Astfel, alegerea corecta a produselor este cu atat mai importanta.

Indiferent de problema cu care te confrunti, fie ca este vorba despre par deteriorat, subtire, rar, cu tendinta de cadere, care cade moderat sau masiv, daca ai chelie sau probleme cu starea scalpului, THYMUSKIN este gama de care ai nevoie.

Intrebarea naturala care intervine este: si eu ce aleg? In primul rand trebuie sa tii cont de gradul de cadere a parului. Cu toate acestea, THYMUKIN ia in considerare si alti factori, precum conditia individuala a parului si scalpului. Iata care sunt intrebarile pe care trebuie sa ti le adresezi atunci cand alegi produsele THYMUSKIN:

  • - de cat timp experimentezi caderea parului sau subtierea sa?
  • - care e cauza pentru care iti cade parul?
  • - cat de grava e caderea parului (cu aproximatie, cate fire iti cad pe zi?)
  • - in ce stare se afla scalpul tau?
  • - ce conditie are parul?

THYMUSKIN a dezvoltat instrumentul interactiv de mai jos pentru a alege produsele THYMUSKIN potrivite pentru parul si scalpul tau. Foloseste-l si vezi ce se potriveste pentru parul tau!

Combina & Potriveste: Se pot combina game diferite: ex.THYMUSKIN CLASSIC Sampon + THYMUSKIN FORTE Ser


Alternativ, puteti folosi si scala clasica de alegere a combinatiei de tratament celei mai potrivita:

1. Alegeti cel mai potrivit sampon THYMUSKIN pentru conditia parului (vezi in partea stanga)

2. Alegeti cel mai potrivit ser THYMUSKIN prin identificarea nivelului de cadere a parului (vezi mai jos)

Dupa finalizarea cu succes a tratamentului pentru par, puteti scadea concentratia produselor folosind succesiv urmatoarea linie de produse THYMUSKIN.

Scapa de problema caderii parului si ajuta-l cu THYMUSKIN sa redevina des, sanatos, hidratat si frumos!

Scala de alegere a produselor THYMUSKIN