Tratament par THYMUSKIN CLASSIC este linia de produse ideala in ingrijirea generala a parului atat pentru barbati, cat si pentru femei. Consta in aplicarea combinata a Thymuskin Sampon si Thymuskin Ser.

  • Poti preveni subtierea si caderea parului de cauze hormonale.
  • Reprezinta solutia pentru alopecia androgenetica (androgenica, ereditara). 
  • Actioneaza eficient impotriva tuturor tipurilor si etapelor de cadere fiziologica a parului prin actiunea anticadere si de regenerare a noi fire de par

THYMUSKIN CLASSIC te ajuta sa-ti restaurezi parul deteriorat si sa previi cu succes caderea parului. Astfel, iti salvezi parul in cazul in care il expui la factori agresivi - vopsire, decolorare, expunere prelungita la soare, diete sau tratamente medicamentoase, cum ar fi chimioterapia blanda. 

Cand se utilizeaza THYMUSKIN CLASSIC?

  • in cazul caderii parului

  • pentru reactivarea cresterii parului si regenerarea a noi fire de par, atata timp cat foliculii pilosi nu sunt complet atrofiati (pierderea parului de max.3 ani)

  • ingrijirea parului deteriorat, pentru intarirea si restructurarea firelor de par

Dacă doriți să faceți diferențieri la nivel de produs, șamponul Thymuskin este eficient pentru cazurile foarte ușoare de cădere a părului. Mai mult, se poate folosi cu succes pentru a menține un nivel mic de peptide timice după o terapie reușită pentru a menține starea bună a părului pe termen lung.

  • Folosiți șamponul Thymuskin pentru probleme foarte ușoare de cadere
  • Utilizați sistemul Thymuskin (șampon + ser) pentru toate celelalte probleme de cădere a părului sau de regenerare si creștere  

Studiile clinice si dermatologice au confirmat: THYMUSKIN® este eficient contra caderii parului. Utilizand regulat aceasta linie de produse iti pastrezi parul natural, sanatos - eviti caderea parului si stimulezi activ cresterea si regenerarea parului. 

Solutie in Alopecie Androgenetica (ereditara) THYMUSKIN CLASSIC® 

»» Reducerea caderii parului la o medie de 96% dintre pacienti
»» Ameliorarea simptomelor seboreei si eritemului in cazul a cel puţin 89% dintre pacienti ȋn fiecare caz
»» Eliminarea pruritului in cazul a 74% dintre femei si 75% dintre bӑrbati 

Thymuskin Classic tratament par este recomandat pentru barbati si femei, fara efecte secundare chiar la utilizare indelungata. Toate produsele sunt lipsite de parabeni, silicon, parfurmuri si ingrediente de origine animala.

Poti folosi si instrumentul interactiv de alegere a celor mai potrivite produse Thymuskin pentru parul si scalpul tau.