Toleranta cosmetica a Thymuskin

Toleranta cosmetica a Thymuskin a fost dovedita in studiile clinice observationale

Thymuskin este lipsit de orice efect secundar, chiar si la utilizarea pe termen lung. Acesta contine ingredientul biologic activ GKL-02 si, in plus, ingrediente suplimentare de ingrijire premium pentru scalp si par. Toate sampoane si serurile pentru tratamentul parului si scalpului sunt lipsite de silicon, parabeni si fara ingrediente animale.

Tolerabilitatea buna si acceptarea cosmeticelor au fost validate in mod repetat. Studiile stiintifice observationale controlate si investigatiile au fost efectuate in clinici germane si internationale de dermatologie si spitale universitare.

De exemplu, in timpul unui studiu observational recent al Dr. Barbareschi, eficacitatea si siguranta Thymuskin a fost testată de 364 pacienti participanti pe o perioadă de sase luni. In plus fata de o reducere semnificativa a pierderii parului, o tolerabilitate pozitiva fost raportata la 100% din cazuri si nu au fost raportate efecte secundare. Mai mult, o acceptare/toleranta pozitiva a ingredientelor cosmetice a fost aprobata in 98% din toate cazurile *.

Ingrijirea parului

Pe langa substantele naturale si ingredientele cosmetice, Thymuskin contine complexul activ peptidic GKL-02. Acest ingredient este in primul rand responsabil pentru revitalizarea si regenerarea parului. Mai mult, liniile de produse Thymuskin sunt perfect adaptate pentru conditiile individuale ale parului si scalpului.
Complexul activ GKL-02 imbunatateste hranirea celulelor foliculilor de par, sustine formarea de noi celule de par si le consolideaza pe cele existente. Ingrediente naturale active, ar fi cofeina, vitamina E si Urtica dioica ofera functii suplimentare de ingrijire și hranire. De asemenea, sunt incluse ingrediente cosmetice, ar fi Panthenol sau proteine vegetale (de grau, de exemplu) care ofera proprietati de ingrijire a parului.
Rezultatul este parul frumos, natural și puternic, fara aditivi nedoriti, cum ar fi parabeni, siliconi sau ingrediente de origine animala.

*Rezultatele individuale pot varia

Căderea părului poate avea multe cauze. Dacă problema persistă, solicitați sfatul medicului sau farmacistului. Informațiile și sfaturile de pe aceste pagini nu înlocuiesc o vizită la medic și nu reprezintă un diagnostic medical.