Ce este un Top Coat sau Strat de acoperire?

Auzim des despre Top Coat, dar iată un produs despre care nu știm neapărat prea multe. Ce este, de cate feluri este și cum să-l folosești?... toate acestea sunt întrebări ale căror răspunsuri ți se pot părea uneori vagi. Pentru a clarifica subiectul și a vă permite să obțineți o manichiură de cel mai bun efect și de durată, vă spunem totul despre Top Coat.

Top Coat sau Strat de acoperire: Ce inseamna?

Top Coat- ul este atingerea finală a manichiurii tale. Fie că il aplici pe un machiaj natural pentru unghii sau dacă preferi lacurile colorate, Top Coat-ul va perfecționa manichiura unghiilor tale.

Cu o textură ultra-fluidă, transparentă, Top Coat- ul se aplica peste lacul de unghii, atât pentru a vă îngriji unghiile cu un plus de siliciu pentru tratamentul unghiilor slabile si casante asa cum este Stratul de acoperire cu siliciu, cât și pentru a le evidenția. 

Top Coat-ul îmbunătățește rezistenta lacului, îi conferă o strălucire intensă, dezvăluie toată profunzimea și intensitatea nuanței sale. Stratul subțire in care se aplica pe unghiile tale protejează lacul de micile zgarieturi și șocuri zilnice și îi prelungește durata. 

Top Coat -ul poate fi reaplicat la câteva zile după aplicarea lacului de unghii pentru a reda strălucirea. 

Este ultimul start esential pentru o manichiura intensa care rezista in timp. 

Top Coats pentru efecte la modă sau jucăușe!

În mod tradițional transparent și strălucitor, Top Coat- ul poate lua uneori efecte diferite pentru a transforma redarea lacului dumneavoastră. Startul de acoperire vă poate îmbrăca astfel unghiile cu un voal mat pentru un finisaj sidefat ultra trendy, foarte elegant, sau chiar pentru a aduce un pic de fantezie unghiilor nelacuite sau unghiilor machiate cu Top Coat cu sclipici precum Lacul de unghii Perfection. 

De asemenea, poate doriți să vă schimbați oja fără a avea timp să vă refaceți întreaga manichiură. Cu o atingere de pensulă, un Top Coat de efect transformă aspectul ojei tale pentru o manichiură nou-nouță.

Și un Top Coat, cum se aplică?

Nimic nu e mai ușor! Stratul de acoperire se aplică pe lacul tău uscat ca o oja tradiționala. Un strat este suficient iar textura sa fluida permite o aplicare foarte usoara si omogena care nu altereaza lacul. 

Nu ezita sa aplici din nou un strat la fiecare 1 sau 2 zile pentru a revigora culoarea lacului tau de unghii sau pentru a-i modifica aspectul dupa bunul plac cu Top Coat -urile cu efect mat, natural sau sclipitor.

Vezi tipurile de straturi de acoperire impreuna cu intrega gama de produse pentru manichiura!