Unghiile mele sunt fragile sau deteriorate

Unghiile tale sunt fragile, deteriorate, moi, casante, crestate, despicate sau chiar îngălbenite

Ți-ar plăcea să faci o manichiură drăguță, dar ți-e teamă că va înrăutăți lucrurile? 

Nu-ți face griji, unghiile fragile și deteriorate nu mai sunt un dezastru și le poți da un restart, ba chiar le va ajuta să devină mai puternice. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câteva reguli simple. Urmați liderul!

Pasul esential pentru unghii sanatoase: hidratarea. La fel ca corpul și pielea noastră, o sănătate bună a unghiilor începe cu o bună hidratare.

Slăbite de numeroasele spălări pe mâini, frigul, produsele de uz casnic... unghiile se usucă, se rup și se sfărâmă ușor.
Mai presus de toate, amintiți-vă să hidratați și să hrăniți zilnic unghia și zona din jurul unghiei, folosind crema nutritivă pentru unghii sau uleiul fortifiant și lăsați-le să respire împingând cuticulele înapoi cu un gel emolient adecvat.

Baza este baza!

Aplicarea unei baze de protecție a unghiilor este esențială. Lacul de îngrijire va fi ales în funcție de proprietățile sale: întărire, netezire, anti-despicare..., în funcție de problema unghiei tale. Solutiile de îngrijire a unghiilor sunt îmbogățite cu ingrediente active care vizează problemele specifice ale unghiilor fragile și deteriorate.
Această bază va proteja și îmbunătăți aspectul unghiei în timp ce o pregătește pentru o mai bună aplicare și o mai bună reținere a lacului colorat.

Acum, la culoare!

Protejate datorita lacului de ingrijire care "trateaza", unghiile tale sunt acum gata sa primeasca un lac colorat. Fie că le preferi mai neutre sau sclipitoare, alege lacurile colorate care vor ajuta și la protejarea unghiilor fragile și deteriorate. Unele oje colorate sunt îmbogățite cu ingrediente active hidratante și structurante pentru unghii, precum Lacurile Ultra cu Siliciu si Uree, în timp ce altele îmbogățite cu Vitamine și Oligoelemente vor contribui la creșterea unghiilor mai sănătoase și mai puternice.

Atenție la indepartarea lacului!

Gata... unghiile tale vor putea fi acum aranjate cu protectie completa. Pentru a le proteja pe tot parcursul și pentru a evita slăbirea lor în continuare, utilizați un solvent fără acetonă pentru indepartarea lacului.
Acum că știi să ai grijă de unghiile tale fragile și deteriorate, nu uita să le oferi o mică pauză între două manichiuri pentru a le lăsa să respire, în weekend de exemplu.