Cum alegi crema de noapte potrivită?

Îți este greu să alegi crema de noapte potrivită?

Nu trebuie să fie. Obțineți ghidul nostru simplu pentru a alege crema de noapte care se potrivește tipului dvs. de piele.

Piele normală

Dacă aveți piele normală, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la Crème Métamorphique . Această cremă de noapte documentată științific conține două tipuri de vitamina A, care întărește și întinerește structura de colagen a pielii.

Piele mixtă

Pentru tenul mixt vă recomandăm Intensificatorul Super3 Booster . Super3 Booster conține propolis, care reduce producția de ulei în piele. În plus, Super3 Booster este cea mai eficientă cremă anti-îmbătrânire din seria tradițională Beaute Pacifique. Crema repară chiar și daunele foarte severe ale soarelui și modificările legate de vârstă și regenerează colagenul și elasticitatea pierdute în piele.

Piele uscată și delicată 

Crema de noapte Crème Paradoxe lansată recent, este alegerea potrivită. Crema de noapte Crème Paradoxe hidratează, hrănește și reduce îmbătrânirea și daunele solare în același timp. Crema combină o serie de ingrediente active, fiecare dintre ele având o capacitate unică de a regenera și repara pielea – eficientă în special împotriva radicalilor liberi și a stresului din piele, care poate fi cauzat de prea mult soare. Crème Paradoxe se bazează atât pe vitamina A, cât și pe extractul nostru unic din semințe de struguri chilian.

Piele tânără și sensibilă

Alege crema de noapte din seria noastră SuperFruit Skin Enforcement. SuperFruit Night Cream este o crema de noapte eficienta pentru primele linii fine si mimetice. Crema îmbunătățește capacitatea pielii de a întineri astfel încât să își păstreze elasticitatea și structura tânără cât mai mult timp posibil. Printre altele, proprietățile Cremei de Noapte SuperFruit se bazează pe două extracte extrem de hrănitoare și naturale din SuperFruits Nordic: merisor și ceai verde.