Îmi cad genele și sprâncenele, ce să fac?

Îmi cad genele și sprâncenele, ce ar trebui să fac?

Genele și sprâncenele tale sunt din ce în ce mai subțiri sau chiar cad și devin rare. Acest lucru este adesea temporar, dar nu întotdeauna bine experimentat. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să treceți peste această perioadă.

Genele și sprâncenele, esențiale

Genele si sprancenele au un aspect foarte estetic deoarece structureaza fata si o evidentiaza. Dar nu numai atât, ele sunt și foarte importante în protejarea ochilor, servind ca o barieră împotriva prafului și impurităților din mediu. Prin urmare, este important să le protejați și să le încurajați recreșterea pentru a vă păstra ochii fragili și sensibili.

Căderea și fragilitatea genelor și sprâncenelor pot avea mai multe cauze, o boală, un tratament sau în urma folosirii unui produs agresiv sau în momentele de stres ca semn de vârstă.


Ce să faci atunci pentru a opri aceste fenomene și a găsi o linie frumoasă de gene și sprâncene bine desenate?

Optează pentru un ser fortifiant cu activator de creștere

Când genele încep să devină mai rare, mai subțiri și să cadă, trebuie să aplicați un tratament specific fortifiant. 

În lipsa genelor și sprâncenelor, se pot aplica anumite tratamente îmbogățite cu aminoacizi și peptide, la nivelul bulbului, pentru a reactiva formarea tulpinii ciliare. Din pacate, in lipsa parului, este imposibil sa folosesti un aplicator de rimel. In acest caz, un aplicator de liner este ideal deoarece iti permite sa aplici o linie de produs activator de crestere a genelor si a sprancenelor la baza pleoapei, la nivelul liniei genelor si pe zona sprancenelor. 

Când genele și sprâncenele încep să crească din nou, trebuie să continuați aplicarea tratamentului cu activator de creștere , fortifiant, îmbogățit cu silicon organic și pantenol, prin combinarea aplicării la rădăcina genelor și la nivelul sprâncenelor cu un aplicator de liner, la o aplicare cu un vârf de rimel pe lungimea părului pentru a-l întări și a-i da densitate. Pentru un rezultat vizibil, acest tip de produs urmeaza a fi folosit ca cura pentru minim 3 luni, timp pentru a reactiva corect ciclul de crestere a parului.

Dacă genele și sprâncenele v-au căzut ca parte a chimioterapiei, acestea vor începe să crească din nou după oprirea tratamentului. Folosirea unui activator de creștere a genelor și sprâncenelor va promova regenerarea acestora și va întări noile gene.

In lipsa genelor si a sprancenelor, si in timpul anumitor tratamente, ochii dumneavoastra pot fi mai sensibili la agresiunile externe.In aceste momente este necesar sa ii hidratati bine cu o lotiune specifica pentru ochi.

Cum îmi machiez genele și sprâncenele în timp ce aștept să crească din nou?

Când genele sunt slăbite și cad ușor, este recomandat să evitați utilizarea rimelului, care riscă să le îngreuneze și să atragă atenția că nu mai aveți multe. Pe de altă parte, pentru a redesena linia genelor și a reda intensitatea aspectului, o linie de creion sau creion de ochi waterpoof pentru o ținută impecabilă în timpul zilei este un sfat de care nu trebuie să te privezi. Ai grijă însă să nu-l alegi prea închis pentru a nu avea un aspect prea dur și închis, apoi favorizează un maro sau un gri.

O atingere de fard luminos în colțul exterior al ochiului vă va mări ochii și le va reda strălucirea. 

În ceea ce privește sprâncenele, redesenează-le folosind un creion impermeabil pentru sprâncene.

Nu uitați să demachiați ochi în fiecare seară cu un demachiant blând adaptat sferei oculare, fără a freca prea mult, pentru a elimina toate urmele de machiaj și impuritățile care pot interfera cu regenerarea. a genelor si sprancenelor si actiunea tratamentului cu activator de crestere pentru bulbii genelor si sprancenelor.

Inspirându-te din aceste sfaturi și după câteva săptămâni de aplicare a unui tratament fortifiant, genele și sprâncenele ar trebui să revină mai lungi, mai dense și mai puternice.