Ingrijire pielea din jurul ochilor - Crema de ochi

PROTEJAȚI PIELEA DELICATĂ DIN JURUL OCHILOR

Zona din jurul ochilor noștri este foarte delicată, motiv pentru care este foarte sensibilă la lumina soarelui și la vânt. Pielea din jurul ochilor are de fapt doar aproximativ 0,5 mm grosime, motiv pentru care aici probabil vei observa primele semne de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile.

Oferă pielii din jurul ochilor o îngrijire suplimentară

Mulți nu se gândesc să acorde o îngrijire suplimentară zonei ochilor. Ei folosesc doar o cremă de zi de bază și cred că este suficient, dar acesta este de fapt un lucru greșit. Pielea din jurul ochilor de fapt nu poate tolera ingredientele bogate din produsele obișnuite de îngrijire a pielii pentru față.

Pielea din jurul ochilor este, din cauza grosimii sale, expusă în plus față de influențele externe cu care intră în contact fața ta în timpul zilei. Aceste influențe pot provoca atât roșeață, uscăciune, iritație, umflare și cearcăne dacă nu sunt tratate cu ingrediente de protecție.

Utilizați cremă de ochi cu ingrediente de protecție

Avand in vedere ca pielea din zona ochilor este foarte subtire, are nevoie de ingrediente blande si protectoare care sunt facute special pentru pielea delicata. Dacă utilizați numai crema de zi sau crema de noapte în jurul ochilor, puteți provoca roșeață sau iritație, deoarece ingredientele din cremele hidratante zilnice sunt prea puternice.

Dacă vrei să întârzii apariția ridurilor sau să le netezești pe cele pe care le ai deja, trebuie să ai o cremă pentru ochi care să conțină ingrediente special dezvoltate pentru pielea subțire pe care o ai în jurul ochilor.

CUM SE APLICĂ CREMA DE OCHI

Crema de ochi trebuie aplicată în jurul ochilor și nu pe pleoape. Așadar, chiar dacă se numește cremă „ochi”, produsul de fapt nu ar trebui să fie pus pe pleoape. Când aplicați crema de ochi pe față, ar trebui să o puneți pe pielea din jurul ochilor - de obicei, acolo unde observați pentru prima dată semne de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile.

Pielea de pe pleoapă în sine este de fapt atât de subțire încât numai ingredientele active vor provoca iritații și probabil, de asemenea, roșeață dacă sunt aplicate acolo. Pleoapele nu vor beneficia, de asemenea, de produs, deoarece de obicei nu aveți uscăciune, riduri, cearcăne sau umflare pe pleoapa propriu-zisă.

Atingeți cu grijă pielea din jurul ochilor

Nu folosiți o mare parte din produs odată, astfel încât să vă asigurați că cantitatea pe care o puneți efectiv poate fi absorbită de piele. Asigurați-vă că totul este absorbit după aplicare și nu rămâne ca un strat suplimentar deasupra pielii.

Puneți un pic de produs pe deget și atingeti ușor atât sub ochi, cât și peste ochi – chiar sub sprâncene – până când produsul a fost absorbit de piele.

Păstrați crema de ochi la rece pentru un plus de energie

Dacă ai tendința de a te trezi cu pleoapele grele, ar trebui să folosești crema pentru ochi doar dimineața și să-ți lași ochii să se odihnească noaptea. În diferite circumstanțe, crema de ochi va avea cel mai bun efect dacă o aplicați atât dimineața, cât și seara.

Dacă păstrați crema de ochi în frigider, veți obține un boost de energie rece, atunci când o aplicați. Acest lucru este grozav dimineața, când de obicei ochii tăi se simt cel mai obosiți.

CREMA DE OCHI PENTRU A ACOPERI DIFERITE NEVOI

Selecția noastră de creme de ochi acoperă orice nevoie. Veți găsi creme de ochi fermitate care previn semnele timpurii de îmbătrânire. Crema de ochi pentru riduri previne și anume liniile fine din jurul ochilor – numite și "laba gâștei".

Avem și cremă de ochi anti-îmbătrânire, cremă de ochi pentru cearcăne și cremă de ochi pentru ochi umflați.

Alege crema de ochi in functie de tipul de piele

Atunci când alegeți crema pentru ochi, este important să alegeți un produs care se potrivește tipului dvs. de piele și unul care vizează în mod specific problemele pe care le aveți.

Alegeți crema noastră pentru ochi cu acid hialuronic dacă aveți nevoie de un plus de hidratare a pielii uscate din jurul ochilor și alegeți crema noastră pentru ochi umflați dacă aveți o problemă cu umflarea sau umflarea în jurul ochilor. Această cremă specială conține ingrediente care împiedică formarea anumitor lichid și țesut care formează umflăturile.

Dacă aveți linii fine în jurul ochilor, atunci ar trebui să alegeți cu siguranță un tratament pentru ochi anti-îmbătrânire. Crema noastră anti-îmbătrânire pentru ochi conține ingrediente unice care previn și întârzie schimbările biologice de vârstă, precum și îmbunătățesc elasticitatea.