Certificarile turbanelor Christine Headwear

Christine Headwear se mândresc că au standarde foarte înalte atunci când vine vorba de proiectarea turbanelor și este firesc pentru ei să obtina diferite certificări de pe piață.

Certificare Oeko-Tex

Certificare OEKO-TEX

Gama Christine Caretech® Bamboo a primit certificarea Oeko-Tex Standard 100 în 2015. Standardul Oeko-Tex 100 este asigurarea că produsul pentru acoperirea capului nu conține și nu degajă substanțe nocive. Un produs cu etichetă Oeko-Tex este supus unor teste anuale efectuate de un institut certificat Oeko-Tex pentru a se asigura că produsul respectă întotdeauna standardele și reglementările Oeko-Tex. Produsele pentru acoperirea capului Caretech® Bamboo sunt aprobate pentru clasa de produse I: pentru textile în contact strâns cu pielea foarte sensibilă.

Certificare Arpansa

Arpansa înseamnă Agenția Australiană de Protecție împotriva Radiațiilor și Securitate Nucleară. Etichetele Arpansa UPF oferă Certificare ARPANSA consumatorilor încredere că produsul pe care îl cumpără le va oferi protecție solară eficientă. Dacă o etichetă de îmbrăcăminte poartă această marcă comercială, înseamnă că au fost efectuate teste de laborator, iar Arpansa este mulțumită că materialele utilizate pentru a construi produsul respectiv vor oferi cantitatea de protecție solară menționată pe eticheta de rating. Colectia pentru soare Christine Headwear este testată continuu și este certificată conform standardului Arpansa AS/NZS 4399:1996*. 

*Pentru mai multe informații despre UPF, vă rugăm să vizitați www.arpansa.gov.au/services/upf

Eticheta CE Christine Headwear - O marcă înregistrată CE

Eticheta CE

Christine Headwear se mândresc cu articolele pentru acoperirea capului și prețuiesc foarte mult faptul că femeile care au nevoie de acoperire a capului pot fi sigure că lor le pasă de sănătate, siguranță și mediu. 

Marcajul CE impune documentarea tuturor pașilor si proceselor de lucru atât intern, cât și extern. La Christine, fiecare pas al inițiativelor și procedurilor de producție, vânzări și marketing trebuie să fie strict documentat. Documentația este folosită pentru a forma structura organizată și profesională a companiei care trebuie să fie marcă înregistrată CE.

Marcajul CE este un regulament european comun, iar regulile impun cerințe stricte privind proiectarea, construcția și producția pentru a garanta că produsele sunt adecvate și sigure de utilizat. Datorită acestor reglementări și pentru a îndeplini cerințele stricte, sunt realizate teste și controale continue asupra tuturor proceselor produselor Christine, de la proiectare, construcție până la fabricarea furnizorilor.

Christine Headwear este clasificată ca îmbrăcăminte medicală conform directivei UE pentru echipamente medicale (MDR 2017/745). Deci ce înseamnă asta? Clasificarea dispozitivelor medicale este o marcă foarte importantă și valoroasă pentru Christine Headwear. Prin definiția Directivei UE, un dispozitiv medical este un material destinat a fi utilizat de femei în scopul protejării pielii împotriva căldurii, soarelui și frigului. Mai mult, este destinat să ușureze disconfortul fizic și mental rezultat din căderea părului, precum și o protecție generală a femeilor, care și-au pierdut părul din cauza chimioterapiei și a altor boli legate de căderea părului.

Facand parte dintr-o directivă precum marcajul CE, Christine Headwear consideră că este important să rămâna vizionari, curioși, observatori și mereu inovatori. Este important să arăte că le pasă de bunăstarea dumneavoastră, de mediul înconjurător și că nu vor face compromisuri în niciun fel, oferindu-vă cele mai bune și mai frumoase posibil articole pentru acoperirea capului.

Marcajul CE este o marcă valoroasă și pentru tine...